Yusuf Yazıcı ve Aslı Melisa Pamuk'un fotoğrafı gündem oldu!

Aleyna Gürgen
29.11.2023 - 22:19 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 22:33

Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Aslı Melisa Pamuk ile olan romantik pozları dikkat çekti.

Yusuf Yazıcı ve Aslı Melisa Pamuk'un fotoğrafı gündem oldu!

Futbolcu Yusuf Yazıcı geçtiğimiz aylarda oyuncu Aslı Melisa Pamuk ile yeni bir aşka yelken açtığını doğruladı. Yazıcı ve Pamuk çiftinin yeni paylaştığı bir fotoğraf gündem oldu. Fotoğraftaki bir ayrıntı ise taraftarların dikkatinden kaçmadı. 

Fotoğraftaki ayrıntı dikkatlerden kaçmadı

Bu sezon Ligue 1'de forma terleten Yusuf Yazıcı ve oyuncu Aslı Melisa Pamuk'un bir tekneden paylaştıkları samimi pozları kısa sürede taraftarlar arasında viral oldu. Taraftarlar ayrıca fotoğraftaki bir ayrıtıyı da gözden kaçırmadı. Yazıcı ve Pamuk'un daha öncesinde aynı gün aynı tekneden tek başlarına çekildikleri fotoğrafları paylaştıkları fark edildi. Çift beraber çekildikleri fotoğrafı daha sonrasında paylaşmayı tercih etti. 

Yazıcı, Pamuk’a evlenme teklif etti

Çiçeği burnunda çift hakkında daha öncesinde ortaya bir evlilik teklifi iddiası da atılmıştı. İddialara göre Yusuf Yazıcı, Aslı Melisa Pamuk’a evlenme teklif etmiş fakat 32 yaşındaki oyuncunun bu teklife bir yanıt vermeyerek düşünmek istediğini belirtmişti. İkiliden evlilik teklifi iddialarına bir yalanlama gelmedi.  

Senin için hazırladığımız haberler