Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Yazıcı çiftinden müjdeli haber

01.08.2024 - 10:38 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 10:48

Birlikteliklerini geçtiğimiz haftalarda evlilik ile taşlandıran Yusuf Yazıcı - Melisa Aslı Pamut çiftinden yeni bir müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Yazıcı çiftinden müjdeli haber

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ve ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçen mayıs ayında Fransa'nın başkenti Paris'te dünya evine girdi.

Evlendiklerini bir süre gizleyen ünlü çift, daha sonra sosyal medyada paylaşım yaparak güzel haberi dosta düşmana duyurdu. Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, kısa bir süre sonra da resmi Instagram hesabından soyadını değiştirdi.

Düğün fotoğraflarıyla uzun bir süre adlarından söz ettiren ikili, geçen günlerde de Yazıcı'nın memleketi Trabzon'a yaptıkları aile ziyaretiyle çok konuşuldu.

Bebek bekliyorlar iddiası

Köy evinden yaptıkları paylaşımlarla büyük beğeni toplayan ikili, bu kez bebek müjdesi iddiasıyla gündem oldu.

Geçen günlerde eşinin Trabzon Çaykara'daki aile yakınlarını ziyarete giden Pamuk'un bebek beklediği, mutlu haberi de Yazıcı ailesiyle paylaştığı öğrenildi.

OLAY.AZ'ın haberine göre; Gelen dizi ve film tekliflerini de bebek nedeniyle kabul etmeyen ünlü oyuncu, düğün makyajını da yapan makyaj sanatçısı Serhat Şen'in Bakü'deki tanıtımında da bol elbiseler giyerek büyüyen karnını kamufle etti.

Ortaya atılan iddia çiftin hayranlarını sevindirirken Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'dan henüz herhangi bir açıklama gelmedi

Senin için hazırladığımız haberler