Yusuf Yazıcı: "Zeki başka bir takıma transfer olabilir"

13.08.2020 - 17:56 | Son Güncellenme: 13.08.2020 - 18:01

Son dakika haberleri... Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı; kendi kariyeri, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz hakkında konuştu. Peki Zeki Çelik, Lille'den başka bir takıma transfer olacak mı? Yusuf Yazıcı'nın sakatlığında son durum ne, iyileşti mi? İşte detaylar...

Yusuf Yazıcı: "Zeki başka bir takıma transfer olabilir"

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, TRT Spor'a bağlandı. Sağlık durumundan, Zeki Çelik'in transfer durumuna, gelecek hedeflerinden Burak Yılmaz'a birçok soruyu yanıtlayan Yusuf Yazıcı, önemli açıklamalarda bulundu.

"Tam kendimi buldum derken..."

Bir üst seviyeye çıkmak istediğini söyleyen Yusuf, "Tam kendimi buldum, Fransa'ya adepte oldum derken sakatlık geçirdim. Şu an gayet iyi hissediyorum ve kendimi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum." dedi.

"Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek çok önemli"

Burak Yılmaz'ın 35 yaşında Lille' transferinin genç futbolcular için çok önemli olduğunu vurgulayan 23 yaşındaki futbolcu, "Zeki'nin durumu iyi, hafif bir sakatlığı vardı. Burak Yılmaz buraya gelerek kendisini kanıtladı. Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek bizim için çok önemli. Avrupa'da ne kadar temsil edersek ülkemizi, alttan gelen futbolculara ilham oluruz. Çalışmanın yaşı yok, Burak abi 35 yaşında geldi buraya." ifadelerini kullandı.

"EURO 2020'nin ertelenmesi iyi oldu"

Milli Takım açısından EURO 2020'nin ertelenmesinin iyi olduğunu ifade eden yetenekli oyuncu, "Milli Takım'daki sakat oyuncular için pandemi süreci avantajlı geçti. Sakatlar iyileşti, şampiyonanın gelecek sene olması çok da iyi olacak Milli Takım açısından." şeklinde konuştu.

"Zeki başka takıma transfer olabilir"

Zeki Çelik ile ilgilenen takımların olduğunu açıklayan Yusuf, "Benim hedefim tabii ki de herkes gibi Lille'den daha büyük takımlara gitmek. Zeki zaten bu sene veya seneye gidebilir başka bir takıma. İngiltere'den ve İtalya'dan Zeki'yi isteyen kulüpler var. Benim için güzel bir yıl olacağına inanıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler