Yusuf Yazıcı'nın Menajerinden Zenit ve CSKA Moskova Açıklaması | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
01.06.2022 - 14:32 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 14:42

Transfer haberleri... Son olarak Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci oyuncun geleceğiyle ilgili konuştu.

Yusuf Yazıcı'nın Menajerinden Zenit ve CSKA Moskova Açıklaması | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille forması giyen ve ocak ayı transfer döneminde Rus kulübü CSKA Moskova'ya sezon sonuna kadar kiralanan Yusuf Yazıcı ile ilgili menajeri Adem Cebeci açıklamalarda bulundu.

"Zenit'e çok saygı duyuyoruz"

RIA Novosti'ye konuşan Cebeci, "Zenit büyük bir takım, şampiyon oldular. Türkiye'de efsane olarak sayılan Fatih Tekke orada oynadı. Bu nedenle Zenit'e çok saygı duyuyoruz. Futbolda gelecekte ne olacağını kimse bilemez.

"Önceliğimiz CSKA Moskova"

Futbolda etik değerler bizim için çok önemli. Önceliğimiz CSKA Moskova olmaya devam ediyor. Bu kulüpte taraftarlar ve çalışanlar bize saygı duyuyor. Gönlümüz CSKA Moskova ile. Aynı zamanda Zenit'te saygıyı hak eden bir kulüp. Önümüzdeki günlerde bunun hakkında daha net konuşabiliriz" dedi. 

Yusuf'un CSKA Moskova kariyeri

Rus kulübüyle 12 maça çıkan milli futbolcu 10 gol ve 2 asist kaydetti. Yusuf Yazıcı'nın kulübü Lille ile olan sözleşmesi ise 2024 yılına kadar devam ediyor. 

Satın alma opsiyonu

Öte yandan, sezonun 2. yarısını CSKA'da geçiren 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde bir satın alma opsiyonun olduğu ve bu opsiyonun da 10 ila 12 milyon Euro arasında olduğu iddia edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler