Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova gerçeği ortaya çıktı

Salim Manav
22.03.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 12:19

Yusuf Yazıcı, Rusya'da gündemden düşmüyor! CSKA Moskova forması ile efsanevi bir başlangıç yapan 25 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun Rus temsilcisi ile 11 yıl önceye dayanan bağı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova gerçeği ortaya çıktı

AJANSSPOR HABER

Yusuf Yazıcı, Rusya Premier Ligi'ne damga vurmaya devam ediyor. Ara transfer döneminde Fransa Ligi ekibi Lille'den CSKA Moskova'ya transfer olan 25 yaşındaki on numara yeni takımımda fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Yusuf Yazıcı'ya hayran oldular

Rusya basınında çıkan haberlere göre, Yusuf için, "Yusuf Yazıcı'ya birlikte hayran olalım! Türk orta saha oyuncusu RPL tarihinde lejyonerler arasında en iyi çıkışını yaptı. Dört başlangıç maçının her birinde gol attı, şampiyonanın ilk üç maçının her birinde en iyi oyuncu oldu ve ayrıca kupa maçında iki asist verdi." ifadelerine yer verildi.

Yusuf Yazıcı'dan muhteşem performans

Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova forması ile çıktığı 5 maçta 6 gol 2 asistlik performans ortaya koyduğu. 25 yaşındaki golcü orta sahanın attığı frikik golleri de Rusya'da konuşulanlar arasına girdi.

11 yıl önce CSKA Moskova ile tanıştı

Rus basını, Yusuf Yazıcı ile ilgili, geçmişten gelen bir bilgiyi de paylaştı. 2011 yılında Şampiyonlar Ligi gruplarında Trabzonspor ile CSKA Moskova'nın oynadığı maçta Yusuf Yazıcı'nın top toplayıcı olarak yer aldığı ortaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler