Yusuf Yazıcı'dan kendisi için uyumayan minik futbolsevere cevap

21.12.2020 - 10:56 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 11:01

Bu sezon Fransız ekibi Lille'de başarılı performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı, kendisini izlerken uyuyakalan minik futbolsevere yanıt verdi. Yusuf Yazıcı, sosyal medyada beğeni alan o fotoğraf karesi için ne dedi? İşte yanıtı...

Yusuf Yazıcı'dan kendisi için uyumayan minik futbolsevere cevap

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, başarılı performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Minik bir futbolseverin, Yusuf Yazıcı'ya olan düşkünlüğü dikkati çekti. Milli futbolcunun maçını izlemek için uyumayan küçük futbolsever, Yusuf Yazıcı'nın oynadığı maçın henüz ilk yarısını izleyemeden uyuyakaldı.

'Harika bir örneksin' övgüsü

Yazıcı'yı sosyal medyada etiketleyerek, "Uyumadı 11'de Yusuf Yazıcı'nın maçı var, onu bekliyorum dedi. Fakat; ilk yarıyı bitirmeden uykuya yenik düştü. Onların önünde harika bir örneksin" şeklinde yapılan yoruma Yusuf Yazıcı'dan da geri dönüş geldi.

Yusuf Yazıcı: "Gündüz maçları olduğunda ben sana haber veririm"

Yusuf Yazıcı, "Sen uykundan olma güzel çocuk. Gündüz maçları olduğunda ben sana haber veririm onları izlersin" ifadesini kullandı ve paylaşıma kalp ifadesi bıraktı.

Bu sezon Lille'de kaç gol attı

Fransa Ligi'nde 16. hafta maçında Lille evinde Paris Saint Germain ile karşı karşıya gelmiş ve maç 0-0 bitmişti. PSG maçında 61 dakika oynayan Yusuf Yazıcı bu sezon Lille'de toplam 26 maçta 11 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler