Yusuf Yazıcı'dan Lille’e veda! Adım adım İstanbul'a...

Akın Ungan
30.06.2024 - 16:18 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 16:27

A Milli Takım ile EURO 2024'te mücadele eden Yusuf Yazıcı, Ligue 1 ekibi Lille'den ayrıldı. Beşiktaş'ın transfer listesindeki futbolcu, sosyal medyadan veda mesajı yayınladı.

Yusuf Yazıcı'dan Lille’e veda! Adım adım İstanbul'a...

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım formasıyla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden Yusuf Yazıcı, Fransa Ligue 1 ekibi Lille’den ayrıldı. Yazıcı, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Yusuf Yazıcı'nın Lille'e vedası

Yusuf Yazıcı, "Bugün hepinize teşekkür etmek istiyorum. Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, çalışanlar ve en önemlisi taraftarlarımız. Hayatım boyunca sizinle paylaştığım anıları asla unutmayacağım. Bu formayı giymek benim için bir onurdu" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı transfer için Beşiktaş ile görüşüyor
Habere Git

Sözleşme yenilemedi

Trabzonspor'da gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatini çeken Yusuf Yazıcı, 2019 yılında 18.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'e imza attı. Yazıcı, bu sezon sonu sözleşmesinin sona ermesiyle Fransız kulüple yollarını ayırdı.

Yusuf Yazıcı Beşiktaş'la görüşüyor

Yusuf Yazıcı'nın eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olmuş ve Yazıcı'nın Beşiktaş ile görüştüğünü açıklamıştı.

"Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor"

Tekelioğlu, Yazıcı için "Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi; ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler