Yusuf Yazıcı'nın Yeni Takımı Belli Oldu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
08.03.2023 - 11:01 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 11:42

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı'nın geleceği belli oldu. İşte detaylar.

Yusuf Yazıcı'nın Yeni Takımı Belli Oldu | Transfer Haberleri

Bu sezon başı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'den kiralanan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, sezon başında kadrosuna birçok takviye yapmasına karşın hayal kırıklığı yaşayan bir performans göstermişti.

Ligde zirvenin uzağında kalan ve Avrupa'dan da elenen bordo-mavililerde sezon başında büyük umutlarla transfer edilen isimlerden biri de Yusuf Yazıcı'ydı...

İlgini Çekebilir
Tosun Paşa'dan Chicago Fire kararı!
Habere Git

Fransa'da şampiyon oldu

2019 yılında bonuslarla birlikte 18.5 milyon Euro'ya Fransa'nın Lille takımına transfer olan milli futbolcu, Frasız ekibiyle Ligue 1 şampiyonluğu yaşamıştı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Rus ekibi CSKA Moskova'da geçiren 26 yaşındaki yıldız, ligde 10 maça çıkmış ve 8 gol atmıştı.

İkinci Trabzonspor macerası başladı

Yusuf'un bonservisini almak isteyen Rus ekibi bunda başarılı olamamış ve milli futbolcu ikinci Trabzonspor macerasına başlamıştı. Lille'den bir yıllığına kiralanan Yusuf Yazıcı, bordo-mavililerde ilk 11'e girmekte zorlanmış ve forma giydiği 17 maçta 4 gol atmıştı.

Lille kararını verdi

Sezon sonunda Fransa'ya geri dönecek olan 26 yaşındaki hücum oyuncusuyla ilgili Lille kararını verdi. Fransız ekibi, Yusuf'u gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor.

Bonservisine 18.5 milyon Euro ödediği Yusuf'u elden çıkarmak isteyen Lille'in kapısını tanıdık bir takım çaldı: CSKA Moskova...

İlgini Çekebilir
Jesus'tan sert sözler: "Kimse bana fikir veremez!"
Habere Git

Transferde artık elleri güçlü

Akşam'ın haberine göre; milli oyuncu Fransız ekibinde sözleşmesinin son yılına gireceği için CSKA Moskova'nın eli artık daha güçlü ve transferi uygun bir mali zeminde bitirebilir.

Pazarlıklar sezon başı başlıyor

Ruslar, sezon sonunda hem oyuncunun menajeri Adem Cebeci hem de Lille Kulübü ile masaya oturacak ve sıkı bir pazarlık süreci başlatacak. 6 ay oynadığı CSKA Moskova'da büyük izler bırakan Yusuf Yazıcı, Rusya'da oynamaya sıcak bakıyor.

Hücum oyuncusu, ayrıca burada kendini tekrar bulacağını da düşünüyor. İki taraf için de makul görünen bu transferin, sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Valencia, yeni sözleşmeye imza atacak mı? Canlı yayında net konuştu
Habere Git

Bu sezonki performansı

Lille ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden bu sezon toplamda 21 maça çıkan milli oyuncu 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler