Ural Maçında CSKA Moskova Yusuf Yazıcı'nın Golüyle Berabere Kaldı

Akın Ungan
03.04.2022 - 18:38 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 18:48

Rusya Premier Lig'de CSKA Moskova ile Ural karşılaştı. CSKA Moskova geride götürdüğü maçı 90+4'te Yusuf Yazıcı'nın attığı penaltı ile berabere bitirdi.

Ural Maçında CSKA Moskova Yusuf Yazıcı'nın Golüyle Berabere Kaldı

AJANSSPOR HABER

Rusya Premier Lig'in 23. haftasında CSKA Moskova, Ural ile karşı karşıya geldi. Kendi evinde 2-1 geride götürdüğü maçı CSKA Moskova, 90+4'te berabere bitirdi. Moskova temsilcisi, Yusuf Yazıcı'nın penaltıdan bulduğu gol ile son anda 1 puana tutundu.

VAR uyarırısıyla penaltı kararı

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Ushakov, Ural ceza sahasında yerde kaldı. CSKA'lı oyuncuların penaltı itirazları sonrası hakem VAR uyarısıyla pozisyonu izledi. İncelemenin ardından penaltı kararı çıktı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen isim ise Yusuf Yazıcı oldu. Yusuf, beyaz noktadan topu ağlarla buluşturarak, eşitliği sağladı.

İlgini Çekebilir
CSKA'dan Yusuf Yazıcı kararı! Trabzonspor'a piyango vurdu
Habere Git

5 maçta 6 gol

Yusuf Yazıcı, ara transfer döneminde kiralık olarak geldiği CSKA Moskova'da kendini buldu. Kalitesiyle dikkat çeken Milli oyuncu, Moskova ekibi ile çıktığı 5 maçta 6 kez rakip fileleri sarstı. 25 yaşındaki on numara, takım arkadaşlarına ise 2 defa gol pası vererek, skora katkıda bulundu.

CSKA Moskova'nın lig karnesi

CSKA Moskova, Rusya Premier Lig'de oynadığı 23 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ve6 mağlubiyet elde ederek, 43 puan topladı. Takım, bu sonuçlar ile Zenit ve Dinamo Moskova'nın ardından ligde 3. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler