Yuvakuran işaret etti, o engel kalktı! Erol Bulut...

18.06.2020 - 10:40 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 10:43

Teknik direktör arayışı içinde olan Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut ile anlaşma sağladığını Semih Yuvakuran öne sürmüştü. Bulut'un Fenerbahçe'nin başına geçmesi için hangi engel kalktı?

Yuvakuran işaret etti, o engel kalktı! Erol Bulut...

DETAY HABER - AJANSSPOR

Gelecek sezon için teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe ile adı sıkça anılan isimlerden biri de Erol Bulut olmuştu. Ziraat Türkiye Kupası’ndan Fenerbahçe’nin elenmesiyle birlikte Erol Bulut’un önünün açıldığı gündeme geldi. Bu konuyu ilk gündeme getiren isim, futbolculuk döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giyen Semih Yuvakuran’dan gelmişti. Fenerbahçe, Erol Bulut ile anlaştı mı? Detaylar haberde…

Erol Bulut’un önünde herhangi bir engel kalmadı

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giyen Semih Yuvakuran, sarı-lacivertlilerin Erol Bulut ile anlaşmaya vardığını ancak; bunun açıklanmama sebebi olduğunu gündeme getirdi.

Semih Yuvakuran: ”Erol Bulut ile anlaşma yapıldı”

Radyospor’da Spor Kazanı programında konuşan Semih Yuvakuran, “Kimse açıklamak istemiyor ama Fenerbahçe'nin gelecek sezonki hocası % 80 Erol Bulut olacak. Benim duyuyum anlaşıldığı yönünde. Alanyaspor'un kupa maçında Fenerbahçe ile karşılaşma ihtimali var ve durum yanlış anlaşılır diye bu yüzden iki taraf şu an açıklamak istemiyor. Yoksa en kısa sürede açıklanacak. Örneğin; kupadan Alanyaspor elensin açıklanır. Böyle bir durum olursa imzaların atıldığını herkes görecek. Hayırlı olur mu? Bence olur. İyi çalışan, araştıran, kendini geliştiren bir Erol Bulut var... Fenerbahçe camiasının ona sahip çıkması gerekiyor. Yabancı hocaların elinde sonuçta sihirli değnek yok. Erol Bulut, Avcı'nın yanından ayrıldıktan sonra aldığı takımlarda da başarılı oldu” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe kupadan elendi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, Trabzonspor’a yarı final rövanş maçında 3-1 kaybederek kupa defterini kapattı. Bu gelişmenin ardından Alanyaspor ile Fenerbahçe’nin finalde karşılaşma ihtimali de ortadan kalkmış oldu. Yuvakuran’a göre anlaşmanın açıklanmaması için artık herhangi bir sebep de kalmadı.

Alanyaspor cephesi tepkili

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Erol Bulut’un Fenerbahçe’nin başına geçeceği yönünde çıkan haberlere karşı tepkili. Çavuşoğlu, böyle bir anlaşmanın şu an söz konusu olmadığını dile getirmişti.

Erol Bulut ne demişti?

Alanyaspor’da görev yapan Erol Bulut, “Şu anda Alanyaspor’un başarısına odaklanmış durumdayım. Sonrasına bakacağız” ifadelerini kullanmıştı. Bulut, Alanyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında bu akşam Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Erol Bulut ve ekibi ilk maçı 1-0 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler