Zafer Öğer'den Beşiktaş açıklaması!

04.11.2019 - 20:54 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 20:56

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’un Teknik ekibinde yer alan Zafer Öğer, Beşiktaş ile oynayacakları mücadele öncesinde Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Daha önce Beşiktaş’ın kalesini koruyan Öğer, “İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Rodallega, Beşiktaş maçında oynayacak mı? Bu sorunun yanıtı da belli oldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Zafer Öğer’in açıklamaları şu şekilde:

Zafer Öğer: ”Taraftarlar Sivas maçının başında anlamsız bir tepki gösterdi”

Çalışmalarımıza başladık. Zorlu bir maçımız var, ona hazırlanıyoruz. Rakibimiz Sivasspor oynatmamak üzerine oynadı. Onların oyununa ayak uydurduk. Gol yedik ve demoralize olduk. Seyircimizin bizden yana olması gerekirdi. Çok anlamsız tepkiler gösterdi. Daha maçın başında futbolcularımızı çağırmadı. Deplasmandan altın değerinde bir galibiyetle dönmüştük. Ne olduğunu bilemiyorum. Yönetimi de istifaya davet ettiler. Biz mücadelemize devam ediyoruz.

Zafer Öğer: ”Rodallega’nın Beşiktaş maçında oynama ihtimali yüksek”

Beşiktaş maçında bize puan ya da puanlar lazım. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş’ta da çalıştım. Rodallega antrenmana çıktı ve takımla çalıştı. Oynama olasılığı yüzde 51 diyebiliriz. İdeal bir ilk 11 ile sahaya çıkacağız diye düşünüyorum.

Zafer Öğer: ”Beşiktaş maçında iyi bir sonuç almak istiyoruz”

Beşiktaş maçları formasını giydiğimiz takıma karşı olduğu için özel tabi. Ama şu anda görev yaptığımız takım için mücadele ediyoruz. Sahaya hiç kimse mağlup olmak için çıkmaz. Beşiktaş maçında iyi bir sonuç almak istiyoruz.

Zafer Öğer: ”Karius’un kurtarışını 1984 yılında Sarıyer maçında yapmıştım”

Beşiktaş’ın forması bile ligde 4.olur. Asaleti var. Beşiktaş’ta Karius bence iyi bir kaleci. Takımını yenilgiden kurtardı. 1984 yılında Sarıyer-Beşiktaş maçında ben de benzer bir pozisyonu yaşamıştım. Ben kurtarmıştım, devamında da gol attık. Denizlispor’da kalecilerimiz kaliteli. Kaleciden yana bir sıkıntımız da yok.

Zafer Öğer: ”Beşiktaş, UEFA maçlarından dönünce zorlanıyor”

Beşiktaş, UEFA’dan dönünce zorlanıyor. Uzun bir yolculuk yapacaklar. En az 5 saat gidecekler. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Beşiktaş bence yorgun olacaktır. Avantaja çevirebilmek gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler