Zağnosspor, Avrupa maçına hazır

10.11.2017 - 15:06 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 15:06

Kadınlar EHF Challenge Kupası 3. turunda yarın ve 12 Kasım Pazar günü İsviçre'nin SPONO Eagles takımıyla karşılaşacak Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, Trabzon'u ve Türkiye'yi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil etmek istediklerini bildirdi.

Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda üç oyuncunun sakat olduğunu belirterek, "İlk maçta avantajlı bir skor elde etmemiz gerekiyor. Çünkü maçlar iki gün üst üste oynanacak ve eksik oyuncularımız var. İlk maçta elde edeceğimiz avantajlı bir skor, ikinci maçta bizi rahatlatır." ifadelerini kullandı.

Avrupa'da turu çok istediklerini vurgulayan Abdülaziz Baş, şunları kaydetti:

"Hedefimiz bu turu geçip, son 16'ya kalmak. Trabzonumuzu ve ülkemizi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil edip, bayrağımızı gururla dalgalandırmak istiyoruz. İlk maçımız yarın 19 Mayıs Spor Salonu'nda saat 16.00’da oynanacak. İkinci maçımız, 12 Kasım Pazar günü Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda saat 13.00'de başlayacak. Her iki maçta da taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Takımımızı yalnız bırakmasınlar."

Senin için hazırladığımız haberler