Zağnosspor, yeni maçlara odaklandı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Zağnosspor, yeni maçlara odaklandı

Son 5 Haber

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Kerim Alıcı, Mardin 1969 Spor'da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Zağnosspor, yeni maçlara odaklandı
Hentbolda Kadınlar EHF Challenge Kupası çeyrek final rövanşında İspanya ekibi Rocasa Gran Canaria'ya 37-25 yenilerek elenen Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, sezonun kalan bölümünde lig ve Türkiye Kupası'ndaki maçlara odaklanacaklarını ve en iyi sonuçları almaya çalışacaklarını belirtti.
Baş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa'da iyi bir sezon geçirdiklerini ve giderek tecrübe kazandıklarını söyledi.
EHF Challenge Kupası'nda çeyrek final oynama başarısı gösterdiklerini kaydeden Baş, şöyle devam etti:
"Daha da ileriye gidebilirdik ancak hem sakat oyuncularımızın oluşu hem de maddi problemlerden ötürü sıkıntılar yaşadık. Hentbol 7 kişiyle oynanan bir oyun. Biz İspanya'ya ilk 7 harici, iki yedek oyuncu, bir de yedek kaleci ile gittik. Bir de takıma moral motivasyon versin diye sakat olan ikinci kaptanımızı getirdik. Maddi zorluklardan dolayı da iki maçı deplasmanda oynamayı kabul ettik. Çünkü Avrupa kupalarında mücadele etmek için ciddi bir bütçenizin olması gerekiyor."
Abdülaziz Baş, hentbolun diğer branşlar gibi olmadığına işaret ederek, "Zağnosspor olarak Trabzon'u ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Hem içeride hem de deplasmanda oynadığımız maçlarda gereken misafirperverliği, hoşgörüyü ve kardeşliği göstererek hem ilimizin hem de ülkemizin tanıtımına en iyi katkıyı sunma gayretinde olduk. Yüreği, gönlü bizimle olan, desteğini bir an olsun takımımızdan esirgemeyen herkese teşekkür ederiz." diye konuştu.
Oyuncuları da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Baş, "Ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Maddi sıkıntılarımız olmasa daha üstlere çıkabilir, belki de final oynayabilirdik. Sağlık olsun. Bundan sonra lig ve Türkiye Kupası'ndaki maçlarımıza odaklanacak ve en iyi sonuçları almaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Fenerbahçe Talisca ile turladı!

İsmail Kartal: "Ders çıkarmalıyız"

Icardi’nin menajeri yeni takımı için ipucunu verdi

Fenerbahçe turladı! Ülke puanında son durum…

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Eyüpspor'a Premier Lig'den transfer! İmzalar atıldı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano zaman istedi! "Daha erken..."

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Üç Süper Lig takımı, Fildişili sol bekin peşinde

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Nathan Ake: "Kendi kendimize maçı zorlaştırdık"

Mert Günok: "İstediğimiz oyunu oynayamadık"

Süleyman Hurma isyan etti! "Yabancı kuralından dolayı yerlilerin fiyatı ödenemez durumda"

Salih Özcan: "Son maçta biraz eksikti"
