Zağnosspor'da çeyrek final sevinci

12.02.2018 - 16:22 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 16:22

Hentbol Kadınlar Challenge Kupası son 16 turunda Sırp takımı ZORK Jagodina'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Zağnosspor'da, kulüp başkanı Abdülaziz Baş, ilk defa çeyrek final oynayacak olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, kendi evlerinde dün oynadıkları rövanş maçında 29-26 mağlup olmalarına rağmen deplasmanda ilk maçta aldıkları 34-24'lük galibiyetin kendilerine çeyrek finali getirdiğini ifade etti.

Kentten daha çok destek görmek istediklerine dikkati çeken Baş, "Avrupa'da ilk kez çeyrek final oynayacak olmamız bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Gururluyuz ama içimizde buruk bir mutluluk var. Avrupa'da Trabzon'u ve ülkemizi temsil etmemize rağmen beklediğimiz desteği kentten göremiyoruz. Bu takım tüm kenti temsil ettiği gibi Türk bayrağının gururla dalgalanmasını da sağlıyor. Trabzon'un desteğini daha çok hissettirmesi lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Baş, çeyrek final kurasında olası eşleşmelere de değinerek şunları kaydetti:

"Çeyrek finalde olası rakiplerimiz arasında Hırvatistan, İsveç, Polonya, İspanya ve Hollanda'dan takımlar var. Yine Türkiye'den komşu ilimiz Rize'nin temsilcisi Ardeşen Gençlik var. Hangisi çıkarsa çıksın biz kendi mücadelemizi ortaya koyacağız. Gönül ister ki Ardeşen ile finalde karşılaşalım. Kupa da Türkiye'de kalmış olur. Birlikte bekleyip göreceğiz. Avrupa'daki başarımızdan sonra tekrar lige konsantre olmak durumundayız. 14 Şubat Çarşamba günü Yenimahalle Belediye ile lig maçımız var. Bizim için oldukça önemli bir müsabaka. Kazanıp Avrupa'daki başarımızı da anlamlandırmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler