Wilfried Zaha: "Bana da şampiyon olmak kalıyor"

29.01.2024 - 22:19 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 22:24

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Gaziantep FK maçında beraberlik golünü atan Wilfried Zaha, galbiyet golünü atan Barış Alper Yılmaz ve Lucas Torreira açıklama yaptı.

Wilfried Zaha: "Bana da şampiyon olmak kalıyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar zorlu mücadeleyi 2-1 kazandı. Maçın ardından beraberlik golünü atan Wilfried Zaha, galibiyet golünü atan Barış Alper Yılmaz ve sahada basmadık yer bırakmayan Lucas Torreira açıklamalarda bulundu.

"Üzerimdeki armaya saygım var"

Lucas Torreira, "Çok mutluyuz. Zor bir maç geçti. Her maç kazanmamız gerekiyor. İkinci yarıda dönmüş olmamız çok önemliydi. Çalışmaya devam etmemiz lazım. Daha önümüzde uzun bir yol var. Takım oyunu oynamayı seviyorum. Üzerimdeki armaya da saygım var. Takım için elimden geleni vermem gerekiyor. Hepimiz birlikte yüzde 100'ümüzü vererek bu sonuçları alıyoruz" dedi.

"Bana şampiyon olmak kalıyor"

Wilfried Zaha, "Maçın ilerleyen dakikalarında üstünlük kurduk. Gol atarak takıma katkı sağladığım için mutluyum. Taraftarın sevgisi beni mutlu ediyor. Bana da antrenmanlarda sıkı çalışarak taraftarın beklentilerini karşılamak ve şampiyon olmak kalıyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu'ndan ıslıklara formalı tepki!
Habere Git

"Oyunu hak ediyoruz"

Barış Alper Yılmaz, "Gol attığım için mutluyum ama daha önemlisi kazanmaktı. Çok iyi bir mücadele verdi. Oyunu hak ediyoruz. Çok fazla pozisyona girdik. Kazanmayı bildik. Bizi yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler