Zaha, İngiliz basınına konuştu! Galatasaray için ses getirecek itiraf

06.07.2024 - 18:04 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 18:09

Geride bıraktığımız sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli golcü Wilfried Zaha, İngiliz basınına Süper Lig'deki günleriyle ilgili flaş itirafta bulundu.

Zaha, İngiliz basınına konuştu! Galatasaray için ses getirecek itiraf

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geride bıraktığımız sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli golcü Wilfried Zaha, beklentileri karşılayamadı. Sık sık süre alamamaktan şikayetçi olan Zaha, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da kalacağını açıklasa da geleceği belirsiz. Zaha bu kez İngiliz basınına yaptığı itiraflarla gündemde.

Zaha'dan dikkat çeken ifadeler

We Are Palace adlı, Crystal Palace için özel yayınlar yapan bir haber sitesine açıklamalarda bulunan Zaha, Galatasaray'a transfer süreci hakkında itiraflarda bulundu. Zaha'nın 458 maçta 90 gol ve 62 asistle kulüp efsanesi haline geldiği belirtilen haberde Fildişi Sahilli yıldız dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Crystal Palace'tan daha fazlasıyım"

"Yeni bir şeye ihtiyacım vardı" diyerek sözlerine başlayan golcü kariyerinin sadece Crystal Palace'tan ibaret olmasını istemediği için Galatasaray'a geldiğini söyledi. Ardından Zaha sözlerine şöyle devam etti:

"Crystal Palace'ı çok seviyorum ama ben Crystal Palace'tan daha fazlasıyım. Yeteneğimin sadece insanların 'sokaklar basketbolcuları unutmaz' dediği şeylerden biri olarak görülmesini istemedim. Ben bunlardan daha fazlasıyım"

İlgini Çekebilir
İtalyan gazeteci duyurdu: Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya
Habere Git

"Eğer oynamasaydım, kazanamazdık"

"Palace'ın maç kazanmasına yardım ettim. İstatistiklere bakabilirsiniz, Eğer oynamasaydım, kazanamazdık. Bu kulağa sert gelebilir, ancak ne demek istediğini anlamak kolay. Kupalar kazanmak istiyordum ve Palace bu hedefimden çok uzakta görünüyordu"

Premier Lig'e geri dönmek istiyor

Haberde diğer bir dikkat çeken iddia ise Zaha'nın Palace'a geri dönmek istediği. Galatasaray'ın Zaha'yı satışa çıkardığı ve bu kararı Crystal Palace'a bildirdiğinin aktarıldığı haberde, Zaha'nın Galatasaray'a transferinden dolayı pişmanlık duyduğu ve bu nedenle Selhurst Park'a geri dönebileceği düşünüldüğü belirtildi.

Zaha için transfer savaşına girilmişti

Sarı-kırmızılılar transferi için ezeli rakibi Fenerbahçe ile büyük bir transfer savaşına girdiği Zaha'dan, ilk sezonunda beklediği verimi alamadı. Zaman zaman teknik direktör Okan Buruk'la da sürtüşme yaşayan Zaha isyanını sık sık sosyal medyada dile getirdi.

Hayal kırıklığı yaşattı

2023-2024 sezonun 102 puanla şampiyon olarak kapatan Galatasaray'da, bazı isimler beklenen performansın çok çok altında kaldı. O isimlerde başı Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler