Wilfried Zaha'dan 11 sinyali mi? "Yakında görüşürüz"

29.09.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 29.09.2023 - 21:38

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha, hazır olmadığı için 11'de yer alamıyordu. Yıldız oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sinyal verdi.

Wilfried Zaha'dan 11 sinyali mi? "Yakında görüşürüz"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı takım, yarınki maç öncesi son hazırlıklarını yaptı. Okan Buruk'un sahaya süreceği 11 merak edilirken yıldız futbolcu Wilfried Zaha'nın paylaşımı 11'de yer alacağı yönünde yorumlandı.

Hiç 11 başlayamadı

Sezon başında Crystal Palace'tan ayrılarak Galatasaray'a transfer olan yıldız futbolcu Wilfried Zaha, sakatlık sonrası tedavi süreci nedeniyle yüzde 100 performansına kavuşamamıştı. Galatasaray'da henüz hiç 11'de başlayamayan Zaha, sonradan oyuna girdiği 5 maçta 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Okan Zaha ile başlayabilir

Zaha, son olarak İstanbulspor deplasmanında 56'ıncı dakikada Dries Mertens'in yerine oyuna dahil oldu. 1-0 kazanılan maçın ardından idmanlarına devam eden Zaha, teknik direktör Okan Buruk'un MKE Ankaragücü maçındaki 11 tercihi olabilir. Zaha, yaptığı Instagram paylaşımı ile bu yönde iddiaların önünü açtı.

"Yarın için kim hazır? Yakında görüşürüz"

Wilfried Zaha, paylaştığı fotoğrafa "Yarın için kim hazır? Yakında görüşürüz" notunu düştü. Bu açıklama, Zaha'nın 11'de başlayacağı iddiasını doğurdu.

Senin için hazırladığımız haberler