Wilfried Zaha'dan olay paylaşım: "Ona kılıç saplayanlar bile onu görecek"

28.08.2024 - 23:29 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 23:50

Galatasaray'ın son haftalarda gündemden düşmeyen Fildişili yıldızı Wilfried Zaha, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile dikkat çekti.

Wilfried Zaha'dan olay paylaşım: "Ona kılıç saplayanlar bile onu görecek"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da son zamanlarda adı gündemden düşmeyen Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Galatasaraylı Zaha'dan olay paylaşım!

31 yaşındaki futbolcu Instagram hesabında paylaştığı hikayede İncil'deki Revelation 1:7 ayetindeki "Bakın! Bulutlarla birlikte geliyor. Herkes onu görecek, ona kılıç saplayanlar bile. Yeryüzündeki tüm insanlar onun yüzünden ağlayacak. Evet, bu olacak! Amin." sözlerine yer vererek dikkat çekti.

Young Boys maçında forma giymedi!

Wilfried Zaha, Galatasaray'ın dün Young Boys karşısında oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında hastalığı nedeniyle kadroda yer almadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetimi harekete geçti! "Karaborsa bilet" iddialarına soruşturma
Habere Git

Sosyal medyadan Galatasaray taraftarı ile atıştı!

31 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı "X" üzerinden kendisine "Evine geri dön ve negatif enerjini de beraberinde götür. Ailemizde böyle sorunlu bir oyuncuya ihtiyacımız yok. Bu kadarı yeterli" şeklinde bir mesaj ileten taraftara "Kapat çeneni!" şeklinde yanıt vererek tepki çekmişti.

Okan Buruk ile yıldızı barışmadı

Geçen sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Zaha, teknik direktör Okan Buruk ile yaşadığı sorunlarla son zamanlarda sık sık gündeme geldi.

Galatasaray'dan Premier League'e transferi kapıdan döndü!

Sarı-Kırmızılılar'ın kanat oyuncusunun adı geçtiğimiz haftalarda Premier League ekipleri Leicester City ve Crystal Palace ile ciddi şekilde anılmış ama transfer rafa kalkmıştı.

İlgini Çekebilir
Flaş | Galatasaray istifayı duyurdu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler