Zaha'dan Nicolas Pepe açıklaması: "Başka bir odaya geçmek istedim"

10.09.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 18:08

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha, İngiltere'de futbol oynadığı dönemde katıldığı bir programda Trabzonsporlu Nicolas Pepe hakkında ilginç bilgiler verdi.

Zaha'dan Nicolas Pepe açıklaması: "Başka bir odaya geçmek istedim"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın yeni transferi Wilfried Zaha, Trabzonspor’lu Nicolas Pepe adına yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündem oldu. Milli takım kampında aynı odada kaldıklarını söyleyen Zaha, konuştuklarıyla gündem yarattı.

Uyumakta güçlük çektim

Zaha, Fildişi Sahili Milli Takımı için yapılan kampta Pepe ile aynı odada kaldıkları zaman, uyumakta güçlük çektiğini dile getirdi. 

Başka bir odaya geçmek istedim

O anları Total Media Podcast’e anlatan Zaha,” Pepe yüzünden başka bir odaya taşınmayı istedim. Uyurken ki sesi, bir motorun geçmesine benziyordu. Bu delilikti” cümlelerini kurarak dinleyenlerde tebessüm yarattı.

İlgini Çekebilir
Cimbom Boey'i unutmadı, Zaha korkutuyor!
Habere Git

Zaha'nın sözleri gündem oldu

Zaha’nın 2021 yılında söylediği sözler, iki futbolcunun da bu yaz döneminde Türkiye’ye transfer olmasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Bu sezon, Zaha Galatasaray’a transfer olurken Premier Lig’de bekleneni veremeyen Nicolas Pepe’de Trabzonspor’un yolunu tuttu.

Pepe transferi

Trabzonspor, Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen yıldız futbolcu Nicolas Pepe'yi bir yıllığına kadrosuna kattı. Karadeniz temsilcisi, transferi resmen duyurdu. Pepe, Trabzonspor’dan bir yıllığına 1.75 milyon Euro kazanacak. Bordo-Mavili ekip, ayrıca oyuncuya 1 milyon 600 bin Euro imza ücreti ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, yeni transferi duyurdu! İşte maliyeti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler