Zahavi: "Neler olacağını bilmiyorum"

08.09.2020 - 00:41 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 00:41

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Eran Zahavi'den transfer açıklaması geldi. Peki Zahavi ne dedi? İşte detaylar...

Zahavi: "Neler olacağını bilmiyorum"

Zahavi, İsrail'in sahasında Slovakya ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından ülke basınına konuştu.

İsrailli golcü, Çin'deki sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, "Şu anda Çin'de bir sözleşmem var. Geleceğimle ilgili söylenecek veya açıklanacak bir şey yok. Hep birlikte göreceğiz. Duyurulması gereken bir şey olduğunda açıklayacağım" dedi.

33 yaşındaki forvet, "Şimdi milli maçlar bitti. Yarından itibaren farklı bir gün, kendi işlerime odaklanacağım. Duyurulacak bir şey olduğunda herkesi bilgilendireceğim" ifadesini kullandı.

Zahavi hakkında menajeri Ronen Katzav da açıklamalar yapmış ve "Eran transfer olmadı veya yeni bir takıma imza atmadı. Çin'de yıl sonuna kadar bir sözleşmesi var. Açıklanacak bir şey olduğunda, bunu her zamanki gibi doğru bir şekilde yapacağız" demişti.

Tecrübeli golcünün eşi Shay Zahavi de, "Taraftarları anlıyorum. Eran'ın Fenerbahçe için oynamasını çok istiyorlar. Onların yerinde olsam ben de Eran'ın takımımda oynamasını isterdim" açıklamasını yapmıştı.

Yıldız futbolcu kariyerinde oynadığı Palermo, Guangzhou, Hapoel Tel Aviv ve Maccabi Tel Aviv takımlarında toplam 426 maça çıktı. Zahavi bu karşılaşmalarda 259 gol 58 asistlik performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler