Fenerbahçe'den Zajc, Emre Mor ve İrfan Can Eğribayat Konuştu

Akın Ungan
19.01.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 23:54

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek çeyrek finale çıktı. Maçın ardından Miha Zajc, Emre Mor ve İrfan Can Eğribayat konuştu.

Fenerbahçe'den Zajc, Emre Mor ve İrfan Can Eğribayat Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-1 kazanan Sarı-Lacivertliler'de ilk golü kaydeden Miha Zajc, Emre Mor ve İrfan Can Eğribayat açıklamalarda bulundu.

Zajc: "90 dakika boyunca maçı domine eden bizdik"

Miha Zajc, "Zor bir maç olduğunu kabul etmeliyiz. 90 dakika boyunca maçı domine eden de bizdik. Maça iyi başladık ve gol attık" ifadelerini kullandı.

"O golü yememeliydik"

Zajc, "O golü yememeliydik. Çok fazla şans yarattık. Tur atlamayı hak ettik. Galibiyet serileri her zaman önemlidir. Bugün iyi bir performans ortaya koyduk. Bizim açımızdan önemli bir galibiyet oldu. Şimdi ligdeki maça odaklanacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fener'den üçlüye devam
Habere Git

Emre Mor: "İstediğimiz galibiyeti aldık"

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Emre Mor, mücadeleyi değerlendirdi. Emre Mor, "Bazen kupa maçlarında böyle durumlar olabilir. Çok fazla savaşmak gerekebilir. Bugün de böyle oldu. Ancak istediğimiz galibiyeti aldık" dedi.

"Peformansımdan memnunum"

Sözlerine devameden Emre Mor, şunları kaydetti: "Performansımdan memnunum. Oyuna girdikten sonra hocamızın istediklerini yapmaya çalıştım. Enner'e de asist yaptım, dolayısıyla peformansımdan memnunum"

"Hala kazanmak için şansımız var"

Emre Mor son olarak, "Bizim hala kazanmak için şansımız var. Maç maç bakıyorum. Futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. İleride ne olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Jesus açıkladı! Sol bek istiyor...
Habere Git

İrfan Can Eğribayat: "Sıkıntılı maç olacağını biliyorduk"

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği İrfan Can Eğribayat, "Taraftarımızın önünde oynamak gurur verici. Kulübün başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Sıkıntılı maç olacağını biliyorduk. Rakip genç ağırlıklı çıktı. Biz de oralardan geçtik. Büyük takımlara karşı oynayınca ekstra motivasyon oluyor" ifadelerini kullandı.

"Kaleye duvar ördüler ama biz aşmasını bildik"

İrfan Can, "Kaleye duvar ördüler ama biz aşmasını bildik. Şimdi çeyrek finaldeyiz. Finale 4 maç kaldı. Her kulvarda şampiyonluğa oynamak istiyoruz. İnşallah hem ligde hem kupada hem UEFA'da gidebildiğimiz kadar gideriz" dedi.

"İnşallah 3 kulvarda da şampiyonluğa ulaşırız"

Genç kaleci, "Hocamızın zihniyeti çok farklı. Hangi maç olursa olsun hep galibiyet ve iyi futbol istiyor. Bize de bunu aşıladı. 7-8 aydır düşüncesi sadece iyi oyun ve galibiyet. Çok rotasyon yapıyor. Rotasyon yapılan oyuncu da geliyor iyi oynuyor. Oynamayan trip atmıyor. Ben böyle devam edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah 3 kulvarda da şampiyonluğa ulaşırız" diye konuştu.

"Altay'ı incitmeden yapmalılar"

Altay Bayındır hakkında açıklama yapan İrfan Can Eğribayat, "Ben oıynadığımda Altay ihtiyavın var mı diyor, ben de öyle. Altay kendisini kanıtlamış. Kötü oynadığını düşünmüyorum ama zaman zaman olacak böyle şeyler. Altay bu takımın kaptanı. Taraftarın adımı zikretmeleri hoşuma gidiyor ama bunu Altay'ı incitmeden yapmalılar. Herkese ihtiyaç var. Sezon sonunda ya hep beraber sevinelim ya hep beraber üzülelim" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler