'Zajc - Rami gibi isimler Comoll'nin kazıkları'

02.02.2020 - 20:13 | Son Güncellenme: 02.02.2020 - 17:13

'Zajc - Rami gibi isimler Comoll'nin kazıkları'

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yaşadığı limit sorunu ve sarı lacivertli ekibin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin yaptığı tranferler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Falette yerine bedelsiz bir sol bek bulunamaz mıydı?" 

Çelikler, "F.Bahçe açıkça "Biz ne yaparsak yapalım bize limit açtırmayacaklar" diyordu ki öyle oldu. Son limit toplantısına daha 30 ocak tarhine randevu verilidi. F.Bahçe, eksi 19 milyon lirayı kapattı. Çok az bir miktar artıya çıktı ve Falette'n lisansı çıkarılabldi. Zanka'nın satışı sonrası sol bek de alabilrdi ama işte o kesilen 8 saat buna engel oldu. Yine de "Falette yerine bedelsiz bir sol bek bulunamaz mıydı?" sorusu da çok haksız bir eleştir değildir. Alper meselesi ise karışık. Oyuncu, alacaklarını bırakıp bonservisini istedi. Beşktaş'a gidecekti ama F.Bahçe "Bonservis ücret almadan seni sadece Rize'ye veririz" dedi. Alper kabul etmedi ve muhtemel transferi yaza kaldı.

"Zajc - Rami gibi isimler Comoll'nin kazıkları"

Bu transfer dönem bir kez daha gösterdi ki Zajc - Rami gibi isimler Comoll'nin kazıkları. Satın almak isteyen kimse çıkmadı. Zanka'nın muhtemel satışı ise ekonomik fayda sağlar..

Senin için hazırladığımız haberler