Zamalek Mostafa Mohamed'in peşini bırakmıyor!

Feride Kara
27.12.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 21:36

Zamalek Futbol Direktörü Amir Mortada, Mostafa Mohamed konusunu FIFA'ya taşıdıklarını açıklarken Galatasaray oyuncu ile bu akşam sözleşme imzaladı.

Zamalek Mostafa Mohamed'in peşini bırakmıyor!

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in 4 milyon dolar'lık satın alma opsiyonunu kullandı ve Mısırlı golcüyle 2025'e kadar sürecek sözleşme imzaladı. Galatasaray "Sözleşme gereğince şirketimiz tarafından Zamalek Sporting Club'a 1 Temmuz 2022 tarihinde 4.000.000 Dolar tutarında transfer ücreti ödenecektir." açıklamasını yaptı. 

Konuyu FIFA'ya taşıdılar

Ancak Mısır oyuncunun eski kulübü futbol direktörü Amir Mortada, Mostafa Mohamed için daha önce yapılan anlaşmanın kulüp yetkisi olmayan bir yönetici tarafından imzalandığını iddia etti ve konuyu FIFA'ya taşıdıklarını söyledi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Mostafa Mohamed ile 2025 yılına kadar imzaladı
Habere Git

Galatasaray bu konuda rahat

Amir Mortada "Galatasaray Kulübü Mostafa Mohamed'in sözleşmesindeki satın alma maddesini etkinleştirmeye karar verdi. Bu bize resmi olarak bildirildi. Konu şu anda FIFA'da." ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerine ardından Galatasaray cephesi konuyla ilgili sakinliğini korurken kulübün hukukçuları hazırladığı raporda "FIFA kulüplerde devamlılığa inanır. İmzanın atılması, Mohammed'in Galatasaray'da oynamasına izin verilmesi, Mısır Futbol Federasyonu'nun gerekli belgeleri göndermeleri yeterlidir. Mohamed, Galatasaray'ın oyuncusudur." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler