Nicolo Zaniolo Çilek Değil, Ejder | Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
28.02.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 16:31

Eski yıldız futbolcu Nihat Kahveci, Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'yı överek "Çilek değil ejder meyvesi" dedi.

Nicolo Zaniolo Çilek Değil, Ejder | Galatasaray Haberleri

AJANSSPOR-HABER 

Nutspor Youtube kanalındaki Gol Makinesi yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yeni tranaferi Nicolo Zaniolo'yı öve öve bitiremedi. Kahveci, Zaniolo'yı ejder meyvesine benzetti. 

"Tebrik ediyorum Galatasaray camiasını, başkanını, yönetimini"

Kahveci, “Galatasaray'da pasta üzerine çilek meşhurdur ya. Ne çileği? Pastanın üzerine ejder meyvesi koyuldu, yaban mersini koyuldu, kivi koyuldu, pasta süslendi. Tebrik ediyorum Galatasaray camiasını, başkanını, yönetimini. Bu inanılmaz bir vizyon" dedi. 

Zaniolo sadece bugünün işi değil

“Şampiyonlar Ligi'nde kura çekerken toplar vardır. Okan Hoca'nın önüne koy o topları, içine yaz isimleri, istediğini çeksin oynatsın. Kim oynasa hakkını, karşılığını alıyor. Böyleyken Zaniolo getiriyorsun. Bu sadece bugünün düşüncesi değil" dedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci
Habere Git

Zaniolo sakat falan değil

“Zaniolo iki sakatlık yaşadıktan sonra 40 maç yaptı. Bu adam sakat falan değil. Bu transferlerde kadronun içindeki oyuncuların rolü oluyordur mutlaka. Mesela Oliveira bi 'Alo' der, iş kolaylaşır” diye konuştu.

Çilek benzetmesi Aysal'ındı

Futbolda çilek tabirini ilk olarak eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kullanmıştı. Sarı kırmızılı ekibe 2 şampiyonluk yaşatan Aysal, Sneijder ve Drogba transferleri için çilek benzetmesi yapmıştı.

İlk maçında gol attı

Öte yandan İtalyan yıldız Galatasaray ile ilk maçında Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında çıktı. Karşılaşmaya yedek başlayan ve 80. dakikada oyuna dahil olan Zaniolo, maçın 90+4. dakikada sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü attı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti
Habere Git

Zaniolo için Roma'ya 15 milyon Euro ödendi

İtalyanın AS Roma takımından 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Zaniolo, Galatasaray ile 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Zaniolo'nun alacağı ücret

23 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu sarı-kırmızılı takımdan ise 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için net 2.750.000 EUR sezonluk maaş alacak. 

Senin için hazırladığımız haberler