Nicolo Zaniolo İtalya'ya Dönüyor! İşte Galatasaray'a Gelen Transfer Teklifi

14.06.2023 - 16:30 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 16:42

Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, takımdan ayrılıyor. Yıldız oyuncu Serie A devine "Evet" dedi. Cimbom'un aldığı teklif belli oldu.

Nicolo Zaniolo İtalya'ya Dönüyor! İşte Galatasaray'a Gelen Transfer Teklifi

Yaptığı yıldız transferler ile dikkat çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmayı başardı. Sezon başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi isimleri kadrosuna katmayı başaran Sarı-Kırmızılılar, devre arasında ise Nicolo Zaniolo'yu alarak transferin de şampiyonu oldu. Cimbom'un yatırım amaçlı yaptığı Zaniolo hamlesi, bu yaz karşılık buluyor.

Dev kulüplerin radarında

Roma'da yönetim ve teknik heyetle yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamayan Nicolo Zaniolo, sezon ortasında Galatasaray'ı tercih etmiş ve Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı görüşmeler neticesinde transfer gerçekleşmişti.

Sezon içinde Milan'ın kendisiyle ciddi şekilde ilgilendiği fakat transferin kapısından dönen yıldız futbolcu, yarım sezonluk Galatasaray macerasının ardından tekrar İtalya'ya dönmeyi planlıyor. Ayrıca Zaniolo'ya olan ilgi Avrupa'nın farklı ülkelerinden de devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Cimbom düğmeye bastı! Yerli rotasyonuna alternatif
Habere Git

Zaniolo Juventus'a "Evet" dedi

TuttoMercato'da yer alan habere göre İtalya'nın dev kulübü Juventus, Nicolo Zaniolo için devreye girdi. 23 yaşındaki futbolcu ile görüşen Juventus yönetimi, oyuncu cephesinden "Evet" yanıtını aldı.

Juventus, Galatasaray'a teklifini yaptı

Juventus, Galatasaray'a Nicolo Zaniolo transferi için 25 milyon Euro teklifte bulundu. İtalyanlar, Dursun Özbek yönetimini ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi var

Galatasaray, Zaniolo transferinde Roma'ya 5 sezona yayılmış şekilde toplam 15 milyon Euro bonservis bedeli ve genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik pay verecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Zaniolo ile imzaladığı sözleşmede ise 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Abdülkerim Bardakcı'dan transfer açıklaması: Transfer...
Habere Git

Zaniolo'nun Galatasaray performansı

Zaniolo, devre arasında geldiği Galatasaray'da 11 resmi müsabakaya çıktı. Bu maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran İtalyan forvet arkası, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler