(Yazılı Özet) Hollanda-İtalya Maç Sonucu: 2-3

Burak Alaca
18.06.2023 - 18:35 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 19:04

UEFA Uluslar Ligi 3.'lük maçında Hollanda'yı deplasmanda 3-2 yenen İtalya turnuvayı 3. olarak tamamladı. İtalya'da Galatasaraylı Nicolo Zaniolo 64'te oyuna dahil oldu.

(Yazılı Özet) Hollanda-İtalya Maç Sonucu: 2-3

AJANSSPOR-HABER

UEFA Uluslar Ligi finalleri Hollanda ev sahipliğinde oynanıyor. Üçüncülük maçında Hollanda ve İtalya, De Grolsch Veste Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan İtalya, turnuvayı 3. olarak tamamladı.

İtalya, Avrupa'nın zirveden kopmuyor

Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde Euro 2020'yi kazanan İtalya, son iki Uluslar Ligi'nden de 3 ayrılarak Avrupa'nın elit futbol ülkelerinden olduğunu kanıtladı.

Zaniolo sonrada dahil oldu

İtalya'nın final yolunda yara aldığı İspanya maçında 90 dakika forma giyen Galatasaraylı Nicolo Zaniolo, bugün Hollanda karşısında dakikalar 64'ü gösterirken oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Nicolo Zaniolo'ya müjde! Mancini...
Habere Git

Fratessi şov yaptı

İtalya Milli Takımı'nda Sassuolo forması giyen orta saha oyuncusu Davide Fratessi; 20. dakikada takımı adıa 2. golü kaydederken, 72'de de Federico Chiesa'nın golünde asisti yaparak maçın yıldızı oldu.

Şampiyon belli oluyor: İspanya-Hırvatistan

UEFA Uluslar Ligi'nde fianl bu gece saatler 21.45'i gösterirken İspanya ve Hırvatistan arasında Feyenoord'un stadyumu'nda oynanacak ve turnuva tarihinin 3. şampiyonu belirlencek.

Senin için hazırladığımız haberler