Galatasaray'da Kırmızı Kart Gören Zaniolo Soyunma Odasını Dağıttı

Akın Ungan
17.05.2023 - 08:13 | Son Güncellenme: 17.05.2023 - 08:28

Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşan Galatasaray'da Nicolo Zaniolo oyuna girdikten 6 dakika sonra kırmızı kart gördü. Yıldız oyuncu soyunma odasını dağıttı.

Galatasaray'da Kırmızı Kart Gören Zaniolo Soyunma Odasını Dağıttı

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, 2-0 kazandığı maçın 75. dakikada 10 kişi kaldı. Yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo oyuna girdikten 6 dakika sonra direkt kırmızı kart gördü. Soyunma odasına giden İtalyan, ortalığı birbirine kattı.

Önce sarı gördü, VAR rengi değiştirdi

69. dakikada Rashica'nın yerine oyuna dahil olan Zaniolo, 75. dakikada ayağından fazla açtığı topu kontrol etmek isterken rakibine faul yaptı ve sarı kart gördü. Sonrasında yapılan VAR incelemesinde kartın rengi değişerek kırmızıya döndü.

Soyunma odasını dağıttı

Fanatik'in haberine göre soyunma odasının yolunu tutan Nicolo Zaniolo, çok sinirlendi. Girerken tüneli tekmeleyen futbolcu, soyunma odasında da ortalığı dağıttı.

İlgini Çekebilir
Zaniolo, 6 dakika sonra oyundan atıldı!
Habere Git

Roma 6,75 milyon Euro ödedi

Fiorentina, Entella ve Inter altyapılarında yetişen 2 Temmuz 1999 doğumlu Nicolo Zaniolo, 2018'de Inter'den Roma'ya 6,75 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Roma'da yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamayan yıldız oyuncu bu sezonun devre arasında Galatasaray'a imza attı.

10 maçta 3 gol, 1 asist

Transfermarkt verilerine göre 30 milyon Euro piyasa değeri olan Zaniolo, 15 milyon Euro'ya Sarı-Kırmızılılar'a geçti. Galatasaray formasıyla çıktığı 10 maçta 3 gol 1 asist kaydeden İtalyan, 1 sarı kart, 1 de kırmızı kart gördü.

Sezon sonu Milan'a gidebilir

Avrupa kulüplerinin radarında bulunan oyuncunun, sezon sonunda Milan ile anlaşarak tekrar İtalya'ya döneceği iddia ediliyor. Galatasaray'ın ise Zaniolo transferinden 25 milyon Euro beklediği ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Azim, hırs, mücadele! Gözler Victor Nelsson'da
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler