Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'nun Menajerinden Barcelona Açıklaması

30.04.2023 - 15:59 | Son Güncellenme: 30.04.2023 - 16:21

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun menajeri kış transfer döneminde oyuncusu ile İspanyol devi Barcelona'nın ilgilendiğini belirtti.

Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'nun Menajerinden Barcelona Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Roma'dan transfer ederek dünyada ses getirdiği İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun menajerinden çarpıcı bir açıklama geldi.

"Barcelona'nın listesindeydi"

İspanyol Relevo'ya konuşan Zaniolo'nun menajeri Vigorelli "Nicolo, ocak ayı transfer döneminde Barcelona'nın listesindeydi, bu bilgi doğru. Onu istediler fakat maalesef finansal sebeplerden ötürü bu transfer gerçek olmadı." ifadeleri ile La Liga devinin oyuncusu ile ilgilendiğini açıkladı.

"Galatasaray'da mutlu hissediyor"

Oyuncusunun Galatasaray seçiminden memnun olduğunu belirten Vigorelli "Nicolo için bir hava değişimi şarttı. Şu anda Galatasaray'da oldukça mutlu." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Zaniolo için flaş iddia: Dönmek istiyor
Habere Git

Galatasaray'da hızlı girdi

Geldiğinden bu yana kondisyon eksikliğinden ötürü maçlarda kısıtlı süreler alabilen İtalyan yıldız yine de etkileyici bir skor katkısı vermeyi başardı. Sarı kırmızılı formayı Süper Lig'de 6 maçta 213 dakika terleten oyuncu 3 gol kaydetmeyi başardı.

15 milyon Euro'ya transfer oldu

Yıldız oyuncu Galatasaray'a Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İtalyan ekibi Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Zaniolo'nun ayrılığındaki temel faktörlerden biri Mourinho ile yaşadığı anlaşmazlıklar olmuştu.

30 milyon'dan döndü

23 yaşındaki İtalyan futbolcu için kulübü Roma'nın devre arasında Premier League ekibi Bournemouth ile 30 milyon Euro karşılığında anlaştığı fakat oyuncunun bu teklife sıcak bakmaması sebebiyle transferin rafa kalktığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Zaniolo'dan bir ilk! Mostafa Mohamed'den sonra...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler