Nicolo Zaniolo, Zalgiris Maçı Kadrosunda Yok! İşte Nedeni...

02.08.2023 - 20:36 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 20:58

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Litvanya'nın Zalgiris takımı ile karşılaşacak Galatasaray'da Nicolo Zaniolo maç kadrosunda yer almadı...

Nicolo Zaniolo, Zalgiris Maçı Kadrosunda Yok! İşte Nedeni...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Litvanya'nın Zalgiris takımı ile karşılaşacak olan Galatasaray'da İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo 18 kişilik kadroda yer almadı.

İşte 11'ler

Galatasaray ile Litvanya'nın Zalgiris takımı ile yapılacak maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Rams Park

Hakemler: Willy Delajod, Erwan Finjean, Cyril Mugnier (Fransa)

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Berkan Kutlu, Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Zalgiris: Gertmonas, Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu, Buff, Gorobsov, Kendysh, Mamic, Golubickas, Oyewusi

Zaniolo kadroda yok

Galatasaray'ın geçen sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Zalgiris karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna alınmadı.

İlgini Çekebilir
8 yıl sonra gelen ayrılık! Galatasaray'dan 1. Lig'e gitti
Habere Git

Zaniolo, antrenmanda sakatlandı

Zalgiris maçı öncesi bir açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Zaniolo dün taktik idmanın en sonunda kasığında bir ağrı hissetti. Yoksa bugün ilk 11'de olacaktı. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısının olduğunu ve oynayamayacağını söyledi. 2-3 güne antrenmanlara başlayacaktır" dedi. 

Galatasaray performansı

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden İtalyan yıldız, çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol ve 1 asist kaydetti. 

Zaniolo'nun Galatasaray'dan kazandığı ücret

Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen başarılı oyuncu, sarı-kırmızılı takımdan 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için ise net 2.750.000 EUR sezonluk maaş alacak.

İlgini Çekebilir
İşte Ahmet Nur Çebi'nin görüştüğü isim!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler