Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray'a veda...

18.08.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 22:47

Geçen sezon Roma'dan Galatasaray'a imza atan Nicolo Zaniolo, Premier Lig'den Aston Villa'ya kiralandı. Genç İtalyan, Sarı-Kırmızılılar'a veda etti.

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray'a veda...

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Serie A temsilcisi Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekerken, taraftarın da gönlünde taht kurmuştu. 23 yaşındaki yıldız futbolcu, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralandı. Genç İtalyan, transferinin duyurulmasının ardından Sarı-Kırmızılı kulübe veda etti.

"Burada sevildiğimi hissettim"

Sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda Zaniolo, "Türkiye'ye ilk geldiğimde herkes bana burada insanların kocaman kalbi olduğu söylemişti. Ama beni neyin beklediğini bilemezdim. Sahaya her adım attığımdan takımımın hedefe ulaşması için tüm ruhumu verdim. Ama burada ilk dakikadan itibaren anlayış gördüm, desteklendim ve sevildiğimi hissettim" dedi.

"Bu muhteşem kulüpten ayrılıyorum"

Yıldız futbolcu, "Bugün bu muhteşem kulüpten ayrılıyorum ve bu güzel ailenin bir parçası olduğum için ne kadar minnettar olduğumu gösteremem. Birlik olunca hiçbir şeyin imkansız olmadığını hep birlikte kanıtladık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Zaniolo resmen Aston Villa'da! İşte tranfer detayları...
Habere Git

"Aslan ailesi artık kalbimin bir parçasısınız"

Nicolo Zaniolo son olarak, "Aslan ailesi artık kalbimin bir parçasısınız ve söz veriyorum, bunu asla unutmayacağım" açıklamasını yaptı.

Galatasaray transferi resmen duyurdu

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya 5 milyon Euro + bonus karşılığında kiralandığını duyurdu. Sarı-Kırmızılı takım, anlaşmada şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonunun olduğunu belirterek, satın alma bedelinin 22.5 milyon Euro + 15.5 milyon Euro'ya varan bonuslar olduğunu açıkladı.

İlgini Çekebilir
Ziyech İstanbul yolcusu! İşte geliş saati
Habere Git

Zaniolo'nun Galatasaray kariyeri

Şubat ayında 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, Sarı-Kırmızılı forma ile 12 resmi maça çıktı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Zaniolo, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Genç oyuncu 1 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler