Nicolo Zaniolo 2 Maç Ceza Aldı | Galatasaray Haberleri

23.05.2023 - 17:11 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 17:25

Son dakika haberleri... PFDK, İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdi. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo 2 Maç Ceza Aldı | Galatasaray Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdi.

Zaniolo 2 maç ceza aldı

PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu NICOLO ZANIOLO’nun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

Fenerbahçe maçında sahada

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında takımındaki yerini alamayan İtalyan yıldız, MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada da takımını yalnız bırakacak. Başkent ekibi maçı ile cezasını tamamlayacak olan yıldız oyuncu Fenerbahçe karşılaşmasında ise forma giyebilecek.

İlgini Çekebilir
PFDK'dan Samet Akaydin kararı!
Habere Git

23 yaşındaki yıldız oyuncu devre arası transfer döneminde 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Zaniolo 4 maça katkıda bulundu

Sarı-kırmızılı takım ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan Zaniolo, görev aldığı 10 karşılaşmada 3 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Altay Bayındır sevinci!
Habere Git

Milan peşinde

Öte yandan, Nicolo Zaniolo'nun ismi uzun süredir İtalyan devi AC Milan ile anılıyor. Sarı-kırmızılı takım, başarılı oyuncu için 30 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler