Nicolo Zainolo'nun Aston Villa İle Sözleşmesinde Yer Alan Maddeler Belli Oldu

18.08.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 18:41

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun ayrılması beklenirken İngiliz ekibi Aston Villa ile yapılan anlaşma detayları ortaya çıktı.

Nicolo Zainolo'nun Aston Villa İle Sözleşmesinde Yer Alan Maddeler Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya dev bonservis bedeliyle transfer olması beklenen Nicolo Zaniolo'nun sözleşme detayları ortaya çıktı. İşte anlaşmada yer alan o kritik madde ve detaylar...

Roma'dan Galatasaray'a geldi

Galatasaray'ın geçen sezon kadrosuna kattığı Zaniolo'nın Türkiye kariyeri kısa sürdü. Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satış karının yüzde 20'si karşılığı alınan İtalyan yıldız için sarı-kırmızılılar, Premier Lig ekibi Aston Villa ile anlaşmaya varıldı.

Parası ödenmeden transfer oldu

Galatasaray'ıb Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo için Cim Bom henüz ödeme yapmadı. Sarı-kırmızılılar Zaniolo'nun bonservisi için Roma'ya henüz ilk taksidini bile ödemezken, ayrılık Şampiyonlar Ligi'ndeki grup aşamasından önce gerçekleştiğinden, sarı-kırmızılıların Roma'ya herhangi bir bonus ödemesi de gerekmediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
İşte Aston Villa'nın son Zaniolo teklifi
Habere Git

Zanilo, sağlık kontrollerinden sonra imza atacak

İngiliz ekibi Aston Villa ile anlaşmaya varan Nicolo Zaniolo, sağlık kontrolleri sonrasında resmi imzayı da atacak.

Zaniolo kiralık olarak transfer olacak

Galatasaray'dan Aston Villa'ya transfer olacak olan Nicolo Zaniolo'nun kiralık ücreti ise 5 milyon Euro olacak.

Satın alma opsiyonu belirlendi

Galatasaray'dan ayrılacak olan Zaniolo'nun satın alma opsiyonu belli oldu. İngiliz ekibi sezon sonunda Zaniolo için 22.5 milyon Euro ödeyerek bonservisi alabilecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a sürpriz sol kanat! Teklif yapıldı...
Habere Git

Zaniolo için kritik opsiyon

Milliyet'te yer alan habere göre, 24 yaşındaki hücum oyuncusu Premier Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada forma giyerse sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak ve Aston Villa toplamda 27.5 milyon Euro (kiralama+satın alma) ödeme yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler