Zanka'da sorun peşinat! 6 numara transferinde rota yurt içi...

10.08.2019 - 12:41 | Son Güncellenme: 10.08.2019 - 15:41

Zanka'da sorun peşinat! 6 numara transferinde rota yurt içi...

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdiği Zanka resmi sözleşmeye imza atarken futbolcunun kulübü ile peşinat konusunda sıkıntı ortaya çıktı ve görüşmeler tıkandı.

Zanka Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeyi imza atarken futbolcunun kulübü Huddersfield, son anda sıkıntı yarattı ve 2 milyon euro bonservis bedelini peşin istedi. Comolli kulüp yetkilileri ile bu sorunu çözmek için görüşmelerini sürdürüyor. 

Fenerbahçe yönetimi 2 milyon euro’yu 2 taksit halinde ödemek isterken futbolcunun kulübü ise 2 milyon euro’yu peşin istedi.

MAHMUT TEKDEMİR HAREKATI

Ozan Tufan’ın performansı nedeniyle aceleci davranmak istemeyen sarı lacivertliler, ilerleyen günlerde Mahmut Tekdemir için son kez Başakşehir kulübünün kapısını çalma kararı aldı.

Fenerbahçe Yönetimi, yüksek bonservis bedelleri nedeniyle Luiz Gustavo ve Mvila transferinden şimdilik vazgeçerken futbolcuların kulüpleri ile ilişkilerini sürdürüyor..

Fenerbahçe yönetimi daha önce Mahmut Tekdemir için Başakşehir’e 2 milyon euro teklif etmiş ve olumsuz yanıt almıştı. Sarı lacivertliler, Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ve muhtemel play-off maçlarının ardından bir kez daha resmi teklifte bulunacaklar.

Ersun Yanal, orta sahada da görev yapabilen 31 yaşındaki futbolcuyu, stoper bölgesinde oynatmayı da planlıyor. Eğer transfer gerçekleşirse, tecrübeli teknik adam yeni sezonda geriden oyun kurma görevini, Mahmut Tekdemir'e verecek.

AJANSSPOR ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler