Zaza'nın gözü transferde! Fenerbahçe...

01.04.2019 - 09:44 | Son Güncellenme: 01.04.2019 - 12:44

Zaza'nın gözü transferde! Fenerbahçe...

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezonun kadro yapılanmasına başlayan Fenerbahçe’de golcü transferinde yol haritası yavaş yavaş şekilleniyor. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemine gelen isimlerden biri de Simone Zaza. Zaza Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? İşte son durum.

Fenerbahçe'de yönetim, golcü transferi için harekete geçti

Fenerbahçe forvet hattındaki futbolcularından istediği verimi bu sezon alamadı. Yönetim, Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda harekete geçti ve golcü transferi için düğmeye bastı.

Simone Zaza, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde

Öne çıkan isimler arasında Torino’nun İtalyan golcüsü Simone Zaza yer alıyor. 27 yaşındaki yıldız için tüm şartlar zorlanacak.

Zaza, Valencia'da da oynamıştı

Sezon başında Valencia’dan kiralanan ve İtalyan kulübünün performansından memnun olmamasına rağmen 12 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu kullandığı Zaza’yı satmak istediği, Fenerbahçe’nin de tüm şartları zorlayacağı aktarıldı.

Zaza transferi hangi parayla yapılacak?

Zaman zaman İtalya Milli Takımı’na da çağırılan 27 yaşındaki santrfor için 10 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkaran Ali Koç yönetimi, “Fener Ol!” isimli kampanyadan elde edilecek geliri bu transferde kullanmayı planlıyor.

Zaza için Ersun Yanal da onay verdi

Sportif direktör Damien Comolli’nin futbolcu ve ailesiyle yakından tanıştığı, sezon sonuna doğru Torino kulübüyle de masaya oturarak bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi. Zaza için Yanal’ın “süper transfer olur” dediği gelen haberler arasında. Golcü oyuncu bu sezon 28 maçta 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. (Güneş)

Senin için hazırladığımız haberler