Ze Luis, transfer için resti çekti!

30.09.2020 - 10:25 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 10:32

Portekiz ekibi Porto'da forma giyen Ze Luis, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Ze Luis, Porto ile görüşmesinde neler söyledi? Ze Luis'in transfer kararı...

Ze Luis, transfer için resti çekti!

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler, Ze Luis'in durumuna çevrildi. Ze Luis, Porto yönetimiyle bir görüşme yaptı. Ze Luis, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? İşte detaylar...

Porto, Ze Luis transferine duvar ördü

Hücum hattını son olarak gerçekleştirdiği Samatta transferiyle güçlendiren Fenerbahçe, Ze Luis için de görüşmelerini sürdürüyor. Porto'nun 8 milyon Euro civarında bir tutar belirlemesi ve bu rakamda ısrarcı olması transfere 'duvar' ördü.

Ze Luis, Porto yönetimine rest çekti

Lisansı çıkarılan ve şu anda Porto kadrosunda bulunan Ze Luis ise transfere sıcak yaklaşıyor. Fanatik'in haberine göre; Ze Luis, Porto yönetimine resti çekti.

Ze Luis: "Bırakın gideyim"

Ze Luis, "Fenerbahçe ile anlaştım, bırakın gideyim. Oynamak istiyorum" dedi. Oyuncunun bu tavrı sonrasında Fenerbahçe'nin kozları eline aldığı belirtildi.

Transfer bu hafta içinde netleşecek mi?

Transfer için şartları zorlayan yönetim, Ze Luis transferini bu hafta içinde netleştirmek istiyor. Ze Luis, Braga'da parlamış ve daha sonra Spartak Moskova'ya gitmişti.

Geçen sezon Ze Luis kaç gol attı?

Spartak Moskova'da 4 sezon oynayan futbolcu, 109 maçta 35 gol 23 asistlik performans sergiledi. Ardından 11 milyon Euro civarında bir bedelle Porto'nun yolunu tuttu. Porto'da geçen sezon 31 maçta 11 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler