Ze Luis'i kimler transfer etmek istiyor? Portekiz basını yazdı!

16.09.2020 - 16:15 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 16:26

Porto forması giyen Ze Luis'in transfer durumuyla ilgili son gelişmeler neler? Ze Luis'e hangi takımlar transferde talip? Beşiktaş ve Fenerbahçe devrede mi?

Ze Luis'i kimler transfer etmek istiyor? Portekiz basını yazdı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen ve Porto forması giyen Ze Luis ile ilgili son durumu Portekiz basını yazdı. Ze Luis, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? Beşiktaş oyuncuya ilgi duyuyor mu? Kaç kulüp futbolcuyu istiyor? Detaylar ve gelişmeleri haberde bulabileceksiniz...

Çin'den Ze Luis'e transfer teklifi

Portekiz basını, Porto'da oynayan Ze Luis'e ilgi duyan kulüpleri yazdı. Başta Çin ekibi Tianjin Teda'nın futbolcuyu istediği ve hatta Porto'ya 5.5 milyon Euro bonservis teklif edildiği ifade edildi.

Porto'nun transferde gelir beklentisi ne?

A Bola'da yer alan habere göre; adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile geçen Ze Luis'e de yıllık Çin'den 3.5 milyon Euro gibi doyurucu bir ücret teklif edildiği belirtildi. Porto ise 10 milyon Euro gibi bir gelir elde etmeyi amaçlıyor. Ayrıca oyuncunun ise Porto'da kalmak istediğini söylediği haberde yer alıyor.

Celta Vigo ve Beşiktaş da Ze Luis'e talip

Ancak; Ze Luis'e ilgi duyan kulüpler arasında İspanyol ekibi Celta Vigo ve Beşiktaş'ın da olduğu görülüyor. 29 yaşındaki futbolcunun Porto ile sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Ze Luis geçen sezon kaç gol attı?

Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri yaklaşık 8 milyon Euro olarak görülen futbolcu, geçen sezon Porto'da 31 maçta 11 gol kaydetti. Ze Luis futbol kariyerinde Spartak Moskova, Braga, Gil Vicente gibi takımlarda da oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler