Ze Luis'in tavrı Fener'in elini güçlendirdi

20.09.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 20.09.2020 - 09:58

Fenerbahçe, Porto forması giyen Ze Luis'i transfer edecek mi? Vedat Muriç'in ayrılığının ardından kadrosuna golcü transferi yapmak isteyen sarı lacivertli takım hakkında flaş iddia...

Ze Luis'in tavrı Fener'in elini güçlendirdi

Vedat Muriç'in Lazio'ya transfer olmasının ardından golcü transferine hız veren Fenerbahçe'nin hedefinde Porto'dan Ze Luis ve Aston Villa'dan Mbwana Samatta var.

Sarı lacivertli takım, iki futbolcuyu da satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapmak isterken Porto son anda fikir değiştirdi. Portekiz ekibi golcü oyuncu için Arap kulüplerinin devreye girmesiyle bonservis istedi.

Fanatik'in Portekiz basınına dayandırdığı habere göre; Porto'nun golcü futbolcusunun sıcak bakıyor ve bunun için fedakarlık yapmaya hazır.

29 yaşındaki golcünün bu tavrı Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

Öte yandan Aston Villa forması giyen Samatta konusunda da temaslar sürerken, son olarak Alanyaspor forması giyen Cisse ismi de sürekli olarak gündemde tutuluyor.

Ze Luis için ne kadar bonservis ödediler?

Porto, Ze Luis geçen sezon 10.7 milyon bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Yeşil Burun Adalı golcü, Porto formasıyla çıktığı 31 resmi maçta 10 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler