Zehra Güneş: "Herkesin yapamayacağı bir iş"

Feride Kara
07.04.2022 - 00:36 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 00:41

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet'i altın sette mağlup ederek finale çıkan Vakıfbank'ta Zehra Güneş galibiyet hakkında açıklama yaptı.

Zehra Güneş: "Herkesin yapamayacağı bir iş"

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalde 3-1'in rövanşında Fenerbahçe'ye 3-0 yenilmesine rağmen altın set sonucunda finale çıktı. Karşılaşmanın ardından Vakıfbank'ın başarılısı oyuncusu Zehra Güneş açıklamalar yaptı.

"Maçı çevirmek herkesin yapamayacağı bir iş"

Zehra Güneş, “Her şeyi bu maç belirliyordu. Fenerbahçe bugün sahada muhteşem bir voleybol oynadı. Biz ilk set oyuna giremedik, onların üstünü oyunu yüzünden. 3’üncü sette onlara biraz daha ayak uydurmaya başladık ama önemli olan altın setti. Bu kadar mental seviye düştükten sonra, 3-0 yenildikten sonra, altın sete bu şekilde girmek, bu şekilde çevirmek, gerçekten herkesin yapamayacağı bir iş. Biz bunu bugün takım olarak çok iyi başardık. Bütün staff’ı, bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” dedi.

İlgini Çekebilir
Nefesler kesildi! Maçı Fenerbahçe Avrupa finalini Vakıfbank aldı
Habere Git

Türkiye'yi iyi yerlerde temsil edeceğiz

Finaldeki rakipleri İtalyan takımı Imoco Conegliano hakkında da konuşan Güneş, "Imoco ile oynadığımız her maç kıyasıya mücadeleyle geçiyor. Çok güzel bir voleybol izleteceğimizi düşünüyorum. Türkiye'yi çok iyi yerlerde temsil etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız, son sayıya kadar mücadele edeceğiz. Umarım kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler