Zehra Güneş paylaşımları ile hem gündem oldu hem takdir topladı

19.06.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 10:29

Filenin Sultanları Zehra Güneş, Milletler Ligi Amerika etabında yaşadığı sakatlığın ardından Instagram'dan yaptığı antrenman paylaşımları ile dikkat çekti.

Zehra Güneş paylaşımları ile hem gündem oldu hem takdir topladı

Milli voleybolcu Zehra Güneş yaşadığı sakatlığın ardından antrenmanlarına Türkiye'de devam ediyor. Güneş çalışmalarından yaptığı paylaşımlar ile de takdir topladı. 

Güneş'in disiplini takdir topladı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi final etabında ter dökecek. Turnuvanın Amerika etabında sakatlık yaşadığı için İstanbul'a dönen Zehra Güneş ise çalışmalarına devam ediyor. Genç orta oyuncu Instagram hesabında ise antrenmanlarından sık sık paylaşım yapıyor. Güneş'in yaptığı paylaşımlar ise gündem oldu. Gün içinde birçok farklı yerde antrenmanlar yapan milli orta oyuncunun çalışkanlığı ve disiplini takdir topladı. Güneş, kulüp sezonundaki tatil sürecini de tedavi için değerlendirmeyi tercih etmişti.

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş'in duygulandıran paylaşımına Vargas ve Karakurt'tan yorum geldi
Habere Git

Zehra Güneş, Paris için hazırlanıyor

Sakatlanmasının ardından Türkiye'ye dönen Zehra Güneş çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Orta oyuncu, Filenin Sultanları ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na mücadele edebilmek için çalışıyor.

İşte Zehra Güneş'in paylaşımları

Zehra Güneş'in gündem olan antrenman paylaşımları ise şu şekilde...

 

Senin için hazırladığımız haberler