Zehra Güneş'in duygulandıran paylaşımına Vargas ve Karakurt'tan yorum geldi

Aleyna Gürgen
17.06.2024 - 21:01 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 21:36

Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş sakatlık nedeniyle Milletler Ligi'nde sezonu kapatmıştı. Güneş'in Instagram'da yaptığı milli takım paylaşımına ise beğeni ve yorum yağdı.

Zehra Güneş'in duygulandıran paylaşımına Vargas ve Karakurt'tan yorum geldi

Milletler Ligi'nin Amerika etabında sakatlık yaşayan Zehra Güneş takımdan ayrılarak İstanbul'a dönmüştü. Filenin Sultanları'na yeniden katılması dört gözle beklenen milli voleybolcu yeni Instagram paylaşımı ile dikkat çekti.

Güneş'ten özlem paylaşımı

Zehra Güneş, Instagram hesabı üzerinden yaptığı yeni bir paylaşımda Filenin Sultanları'na yer verdi. Milliler ile olan fotoğraflarının da arasında bulunduğu 8 yeni fotoğraf paylaşan Güneş posta açıklama olarak ise "Bana onları özlediğini söylemeden, onları özlediğini nasıl söylersin?" yazdı. Milli voleybolcunun paylaşımına ise 240 binden fazla beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

Vargas, Özbay, Karakurt ve Kalaç'tan yorum geldi

Zehra Güneş'in paylaşımına yorum atanlar arasında milli voleybocularımızdan Melissa Vargas, Cansu Özbay, Aslı Kalaç ve Ebrar Karakurt da vardı. Vargas, paylaşıma kalp ve gözleri dolmuş bir emoji ile yorum yaparken diğer isimler ise şu yorumlarda bulundu: 

Cansu Özbay: Biz de seni çok özledik

Ebrar Karakurt: Ballı börek

Aslı Kalaç: Aşırı özlem içerir

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş'in olay olan görüntülerindeki gerçek ortaya çıktı
Habere Git

İşte Zehra Güneş'in binlerce beğeni ve yorum alan o paylaşımındaki fotoğraflar...

Senin için hazırladığımız haberler