Zehra Güneş'in yeni futbolcu aşkı ortaya çıktı! Yıldız isim...

Ali Bozkurt
12.02.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 13:48

Eyüpspor'da forma giyen başarılı kaleci Berke Özer, Voleybolcu Arina Fedorovtseva ile ayrıldıktan sonra VakıfBank oyuncusu Zehra Güneş ile aşk yaşamaya başladı.

Zehra Güneş'in yeni futbolcu aşkı ortaya çıktı! Yıldız isim...

AJANSSPOR HABER

Eyüpspor'da forma giyen başarılı kaleci Berke Özer, bir süre Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'ndan Arina Fedorovtseva ile aşk yaşamış daha sonra ilişki sona ermişti. Özer'in yeni aşkı yine Voleybol'dan oldu. Genç kaleci bu kez VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş ile aşk yaşadığı iddia edildi.

İki aydır aşk yaşıyorlar

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, Zehra Güneş'in yeni sevgilisini duyurdu. Üstündağ yaptığı haberde, Filenin Sultanları’nın yıldızı Zehra Güneş ve Eyüpspor’un başarılı kalecisi Berke Özer’in sürpriz aşkı yaklaşık iki ay önce başladığını duyurdu.

Spor camiası olumlu yaklaştı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Genç çiftin birliktelikleri, spor camiasında da olumlu yankılar uyandırmış durumda. Her iki sporcunun da kariyerlerine odaklı ve birbirlerini destekleyen bir tutum sergiledikleri ifade edildi.

Berke Özer, Eyüpspor'da forma giyiyor

TFF 1. Lig'in lideri Eyüpspor'da forma giyen Berke Özer, bir dönem Fenerbahçe forması da giymişti. Genç kaleci bu sezon Eyüpspor ile 22 karşılaşmada forma giydi.

Arina Fedorovtseva ile aşk yaşadı

Berke Özer, daha önce Fenerbahçe Opet'in Rus voldeybolcusu Arina Fedorovtsev ile aşk yaşamıştı. Rus voleybolcu, Berke Özer'i Eyüpspor - Bandırmaspor maçını tribünden takip etmişti. O maçta ise Berke Özer sakatlık yaşamıştı. İkili daha sonra ayrıldıklarını duyurmuşlardı.

Arina Fedorovtseva, Berke'nin formasını giymişti

Berke Özer ile bir süre aşk yaşayan Rus voleybolcu Arina Fedorovtseva, Berke Özer'in formasını giyerek poz vermiş ve sosyal medyada görüntüleri yayınlamıştı.

Berke Özer kimdir?

Eyüpspor takımında Kaleci mevkinde forma giyen Berke Özer, 25 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Berke Özer, Altınordu'da futbola başladıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2019 yılında KVC Westerlo kulübünde kiralık oynayan Berke Özer, daha sonra Portimonense'ye bonservisi ile transfer olmuş oradan da Eyüpspor'a bonservisli transfer oldu. Bir sezon Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giydikten sonra Eyüpspor'a geri döndü ve takımın as kalecisi olarak görev yapıyor. 

Eren Dişli ile evlenecekti

Zehra Güneş  eski sevgilisi son olarak ilişkilerinin 1. yılını sosyal medya hesabından paylaştıkları romantik pozla kutlamıştı. Kutlamanın ardından Eren Dişli'nin, sevgilisine evlenme teklifi ettiği ortaya çıkmıştı. İkili evlenme arifesindeyken ilişkiyi sonlandırmıştı.

''Çağatay Ulusoy'a hayranım''

Sabah'ta yer alan habere göre; katıldığı bir programda "İlk Celebrity Crush'ın kimdi?" (İlk aşkın ve hoşlandığın ünlü)  sorusuna "Çağatay Ulusoy" cevabını veren Zehra Güneş, Ergenlik dönemlerinden itibaren Ulusoy'a duyduğu hayranlığını dile getirmişti

Senin için hazırladığımız haberler