'Zekeriya Alp'e kalsa istifa edecek'

16.02.2020 - 11:50 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 09:00

'Zekeriya Alp'e kalsa istifa edecek'

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, siyah beyazlı camianın eleştirdiği MHK Başkanı Zekeriya Alp için önemli açıklamalarda bulundu. Yamantürk, siyah beyazlıların efsane futbolcusu da olan Alp için, "Beşiktaş'ın menfaatlerini kapalı kapılar ardında koruyor. Çok üzülüyor. Zekeriya Alp'e kalsa istifa edecek" dedi.

Divan Kurulu'nda tepkiler sürdü

Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle maçın tekrarını isteyen ancak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından red cevabı alan Beşiktaş'ta tepkiler dün yapılan divan kurulunda da sürdü.

Zekeriya Alp'e tepki gösterdiler

Kürsüye gelen divan üyeleri, Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan bugünkü Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e de tepki gösterdiler.

Tevfik Yamantürk: "Zekeriya Alp'e kalsa istifa eder"

Bunun üzerine kürsüye çıkan Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, "Zekeriya Alp'e kalsa istifa eder" dedi.

Tevfik Yamantürk: "Beşiktaş'ın menfaatlerini koruyor, şahidim"

Yamantürk, Alp'e haksızlık edilmemesi gerektiğini belirterek, "Zekeriya Ağabey'in bütün mücadeleyi yaptığını biliyorum. Beşiktaş'ın menfaatini korumak için, kim gerekiyorsa onunla mücadele veriyor, onunla konuşuyor. Ama çok akıllı olarak, bunu ortaya çıkacak şekilde değil, kapalı kapılar ardında koruyor. Zekeriya Ağabey'e kalsa hakikaten istifa edecek. Çok üzülüyor. Çok kıymetli bir insan. Zekeriya Ağabey'in üslubu kavgayı herkesin ortasında yapmak değil, kapalı kapılar arkasında; doğru bildiğini savunmaktır. Ve bunu da Beşiktaş'ın menfaati, doğru neyse, onun emrettiği şekilde yaptığına emin olabilirsiniz. İnanın Beşiktaş'ın menfaatlerini koruyor. Ben şahidim. Haftada bir olmasa da iki haftada bir konuşuyorum" dedi.

Ahmet Nur Çebi: "Alp beni yönlendiriyor"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de MHK Başkanı Alp'e sahip çıkarak, "Kendisiyle sürekli temas halindeyim. Beni dinleyen, anlayan, yönlendiren ve Beşiktaş adına üzüntü çektiği zamanlar olduğunu hissettiğim bir ağabeyimdir. Lütfen bu değerlerimizi korumaya çalışalım. Kendisiyle zaten bu şekilde konuşmaya devam ediyorum" dedi. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler