Kenan Koçak, Zeki Amdouni'yi İzledi | Zeki'nin Milli Takım Tercihi Neresi Olacak?

İsa Kethüda
20.04.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 13:48

A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak ve beraberindeki bir Millî Takım yetkilisinin Türkiye adına oynama şansı da bulunan Zeki Amdouni'yi izlediği iddia edildi.

Kenan Koçak, Zeki Amdouni'yi İzledi | Zeki'nin Milli Takım Tercihi Neresi Olacak?

A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, İsviçre Ligi ekiplerinden Lausanne Sport forması giyen ve başarılı bir performans ortaya koyan Zeki Amdouni'yi takip etti. 

Kenan Koçak takip etti

Fanatik'in derlediği ve İsviçre basınından Blick'te yer alan habere göre Millî Takımımızın iki yetkilisi, Lausanne Sport - Lugano maçını tribünden takip ettiler. Bu iki kişilik heyette A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak da yer aldı. 

Bu sezon 15 gol attı

Lausanne Sport'un Lugano'yu 4-1 mağlup ettiği maçta Mohamed Zeki Amdouni, 2 gol ile öne çıkan isim oldu. 21 yaşındaki forvet; bu sezon takımı Lausanne Sport ile çıktığı 33 maçta 15 gol atmayı başardı. 

Zeki Amdouni'den Millî Takım cevabı

Lausanne Sport'un golcüsü, A Millî Takımımız tarafından takip edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Performansının takdir edilmesi olarak tanımladığı durumdan menunniyetini dile getiren Amdouni, "Maçtan önce Türk temsilcilerin tribünlerde olacaklarını duydum. Son zamanlarda yaptıklarımın önemli bir kanıtı olduğunu düşünüyorum. Bu, maçın önüne geçmedi ve normal performansımı sergiledim" dedi. Genç golcü; gelecekte Türkiye forması giyip giymeyeceğine ilişkin soruya ise, "Göreceğiz" şeklinde cevap verdi. 

Ümit Millî'de forma giymişti

Zeki Amdouni, Mart 2021'de Ümit Millî Takımımızın formasını hazırlık maçında giymişti. 

Sonrasında ise devreye giren İsviçre Ümit Millî Takımında oynama başlayan Amdouni, forma giydiği 8 maçta 6 gol atmayı başardı. Genç oyuncu, A millî takım düzeyindeki tercihini ise henüz yapmadı.

Senin için hazırladığımız haberler