"Zeki Çelik kendisini Sevilla ve Tottenham'ın istediğini söyledi"

28.09.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 15:23

Ligue 1 ekiplerinden Lille'de top koşturan milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik'in transferi hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mehmet Zeki Çelik, Sevilla ve Tottenham'dan transfer teklifi aldı mı? Eski hocası açıkladı..

"Zeki Çelik kendisini Sevilla ve Tottenham'ın istediğini söyledi"

Son olarak Altay'da görev alan teknik direktör Yalçın Koşukavak, İstanbulspor'da birlikte çalıştığı eski öğrencisi Lille'de forma giyen Mehmet Zeki Çelik'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da Salimm Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yalçın Koşukavak, "Mehmet Zeki Çelik ile İstanbulspor'da birlikte çalıştık. O dönem Lille, sportif direktörleri Luiz Campos'un yetkisi ile Mehmet Zeki'yi transfer etti. Lille, Mehmet Zeki'nin potansiyeline yatırım yaptı ve bunda da başaralı oldu. 

Mehmet Zeki ile konuştuğum da kendisini Sevilla ve Tottenham'ın istediğini söyledi. Mehmet Zeki için Lille'nin istediği bir bonservis ücreti var. Bu ücret karşılanırsa Mehmet Zeki, Lille'den ayrılabilir." dedi.

71 maçta oynadı

2018/2019 sezonunda İstanbulspor'dan 2,5 milyon Euro bonservis bedeli ile Lille'e transfer olan 23 yaşındaki sağ bek, Fransız ekibinde 71 maçta forma giyerken 1 gol ile 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler