(ÖZET) Roma - Como MAÇ SONUCU: 2-1

Orhan Gülek
02.03.2025 - 22:04 | Son Güncellenme: 02.03.2025 - 22:07

İtalya Serie A'da Roma, sahasında Como'yu 2-1 mağlup etti. Roma, ligde arka arkaya dördüncü galibiyetini elde etti.

(ÖZET) Roma - Como MAÇ SONUCU: 2-1

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A 27. haftasında Roma, sahasında Como ile karşı karşıya geldi. Olimpico'daki maçı Roma, 2-1'lik skorla kazandı.

Roma'ya galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Alexis Saelemaekers ve 76. dakikada Artem Dovbyk attı. Como'nun tek golü 44. dakikada Lucas da Cunha'dan geldi.

Kempf kızardı

Como, Oliver Kempf'nin 63. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Zeki Çelik'ten asist

Roma'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Zeki Çelik, 74 dakika sahada kaldı. Zeki, takımının attığı ilk golde asisti yapan isim oldu.

Roma seriye bağladı

Bu galibiyetle birlikte ligde arka arkaya dördüncü galibiyetini alan Roma, puanını 43'e yükseltti. Ligde iki maç sonra kaybeden Como, 28 puanda kaldı.

Gelecek hafta rakipleri

Ligin bir sonraki haftasında Roma, Empoli ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Como, sahasında Venezia'yı ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler