Zeki Murat Göle, 4-0'lık galibiyetinin sırrını açıkladı

Orhan Gülek
12.12.2025 - 01:18 | Son Güncellenme: 12.12.2025 - 01:24

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 6. haftada Brann’ı 4-0 mağlup etti. Teknik sorumlu Zeki Murat Göle, Talisca’nın hat-trick’ini ve takımın sergilediği üstün performansı övdü.

Zeki Murat Göle, 4-0'lık galibiyetinin sırrını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi’nde tek temsilcimiz Fenerbahçe, 6. hafta maçında Norveç takımı Brann’a konuk oldu. Sarı-lacivertli takım Kerem ve Talisca’nın hat-trick yaptığı maçta sahadan 4-0’lık skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 11’e yükseltirken Brann 8 puanda kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, sarı kart cezası sebebiyle Brann karşısında kulübedeki yerini alamadı. İtalyan çalıştırıcı, müsabakayı tribünden takip ederken takımın başında teknik sorumlu olarak Zeki Murat Göle bulundu.

Göle, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

İşte Zeki Murat Göle'nin açıklamaları

"Oyuncularımızı tebrik ederim. 90 dakika boyunca müthiş oynadılar. A'dan Z'ye istediğimiz oyunu uyguladılar. Maça iyi başladık, erken gol bulduk. Baskımız sürüyordu. Bir dönem oyunun kontrolünü kaybettik ama orada kırmızı kart oldu ve tüm oyunu ele geçirdi. İyi bir skor. İlk 8 hedefimize iyice yaklaştık. Hedeflerimiz var. Sonuna kadar gideceğiz.

Talisca'nın hat-trick'i çok önemliydi

Talisca'nın hat-trick'i çok önemliydi. Değerli bir oyuncu bizim için. Stoperimiz Kamil Efe'ye de 10 dakika süre verebildik. Benim için değerli bir andı, ben de altyapı hocası olarak buraya çıktım."

Tedesco ile ilişkisi nasıl?

"Hocamıza çok teşekkür ederim. Kendi yardımcıları da bugün bana destek oldular. Onlar da çok değerli. Hocamızla aramız çok iyi. Çok iyi bir insan. Samandıra'da her şeyi paylaşıyoruz. Onun tecrübelerinden yararlanıyoruz, o da bizim tecrübemizden yararlanıyor. Tüm Samandıra ile iyi iletişimi var. İnşallah Fenerbahçe'de çok başarılı olacak"

Senin için hazırladığımız haberler