Giresunspor'da Alanyaspor yenilgisi sonrası Zeki Yavru'dan hakeme tepki

Orhan Gülek
13.09.2021 - 22:29 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 00:44

Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 yenilen Giresunsporlu futbolculardan Zeki Yavru hakemlere büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...

Giresunspor'da Alanyaspor yenilgisi sonrası Zeki Yavru'dan hakeme tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in dördüncü haftasında Giresunspor, deplasmanda Alanyaspor'a  Awaziem'in golüyle 1-0 yenildi. Bu sonuçla Giresunspor, Süper Lig tarihinde bir sezonda çıktığı ilk dört maçı da gol atamadan kaybeden üçüncü takım oldu.

Zorbay Küçük'e büyük tepki

Karşılaşma sonrası Giresunsporlu futbolcu Zeki Yavru maçı yöneten Zorbay Küçük ve VAR hakemlerine adeta isyan etti.

Zeki Yavru: Yüzde 100 penaltı 

Yavru "90+5 dakika. Adamın kolundan tutup çekiyor. Resmen şaibeli pozisyon. Çağır orta hakemi VAR'da izlesin. Biz kimsesiz değiliz. Biz şehir takımıyız. Bizi istediği gibi doğramaya kimsenin hakkı yok. %100 penaltı. Bu kadar olmaz. Alın teri döküyoruz. Bu sıcakta ikinci yarı yırtındık resmen. Hakkımızı çalıyorlar" dedi.

 

'Yaptıkları her şey yalan'

Tecrübeli futbolcu hakem camiasına yönelik olarak da "Gelip yalandan toplantı yapıyorlar, seminerler yapıyorlar. Yalan hepsi yalan! Her şey yalan" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'den destek

Bu arada yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel ise Zeki Yavru'nun söylediklerine katıldığını belirterek "Zeki'nin dediklerine katılıyorum. Yüzde 100 penaltı. Çok haklı dediklerinde. Sözleri gayet haklı" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler