SON DAKİKA! Zeki Yavru, Trabzonspor'da!

07.08.2018 - 19:07 | Son Güncellenme: 08.08.2018 - 00:16

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden eski futbolcusu Zeki Yavru ile anlaşma sağladı.

SON DAKİKA! Zeki Yavru, Trabzonspor'da!

Son dakikika gelişmesi yaşandı ve Trabzonspor'da savunmaya transfer geldi.

Bordo mavililer, eski oyuncusu ile anlaşma sağladı.

 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Trabzonspor, Gençlerbirliği ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden eski futbolcusu Zeki Yavru ile anlaşma sağladı.

 

Zeki Yavru yuvaya dönüyor!

Zeki'nin eski takımına geri dönmek istediği ve ailesinin Trabzon'da olmasından dolayı Gençlerbirliği yetkililerinden izin aldığı öğrenildi. 26 yaşındaki defans oyuncusunun önümüzdeki günlerde Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Erkan Sözeri'den Zeki Yavru açıklaması!

Konuyla ilgili olarak Ajansspor editörü ve Radyospor programcısı Salim Manav'a konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Dün gece Zeki Yavru beni aradı, Trabzonspor'un teklifi olduğunu, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini iletti. Zeki, 'İki güzel kamp dönemi geçirdik, izin verirseniz ben orada oynamak istiyorum, ailem de Trabzon'da' dedi. Ben Zeki'den memnundun, bu hafta ilk 11'de oynatmayı da düşünüyordum  fakat bunları söyledikten sonra bana da söyleyecek bir şey kalmadı. Ben de Zeki'ye durumu yönetime anlatacağımı söyledim. Zeki'ye izin vermesek aklı Trabzonspor'da kalacaktı. Yönetim kurulu ve teknik heyet ortak karar verip Zeki'nin önünü açtık. Sağ bek pozisyonunda Ahmet Oğuz var, Zeki'nin yerine sağ bek transferi de yapabiliriz. Bulamazsak takımın içerisinde bir sağ bek oluşturmamayı çalışacağız" ifadelerini kullandı.  

Senin için hazırladığımız haberler