Zeki Yavru Trabzonspor'dan ayrılıyor

19.06.2017 - 15:38 | Son Güncellenme: 19.06.2017 - 15:38

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için gelecek hafta Trabzon'da toplanacak. Ahmet Çörekçi ile anlaşan Bordo Mavililer, Zeki Yavru'nun sözleşmesini feshedecek.

Bordo-mavili futbolcular, 26 Haziran Pazartesi günü Trabzon'a gelmeye başlayacak ve ardından sağlık kontrolünden geçecek.

Hazırlıklarına kendi tesislerinde hafif antrenmanlarla başlayacak Karadeniz ekibi, 2 Temmuz'da özel uçakla Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye giderek 17 Temmuz'a kadar yurt dışı 1. etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek.

Bordo-mavililer, Macaristan kampının ardından Slovakya'nın Samorin kasabasında 19 Temmuz-30 Temmuz tarihlerinde ikinci etap çalışmalarıyla yurt dışı kampını tamamlayarak Trabzon'a dönecek.

Karadeniz ekibinde, geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi sona eren 23 oyuncudan sadece Şanlıurfaspor'da oynayan Hasan Batuhan Artarslan, kampa davet edildi.

Bu arada bordo-mavililerde sağ kanata Kamil Ahmet Çörekçi'nin transferinin ardından Zeki Yavru'nun sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedileceği öğrenildi. (NTVSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler