Zeljko Obradovic: "Biz her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

02.10.2018 - 19:51 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 16:53

34. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'le oynayacakları mücadeleden önce Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljo Obradovic, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Koç Obradovic açıklamalarına Ergin Ataman'a geçmiş olsun dileyerek başladı

Açıklamasına Ergin Ataman'a geçmiş olsun dileyerek başlayan tecrübeli koç "Öncelikle Sayın Ataman'ın babasına geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Umarım en kısa sürede şifa bulur. Kadrosunda çok fazla değişiklik olan bir takıma karşı ilk maçımızı oynayacağız. Yarın akşam iki takımın da reaksiyonunu izlemek enteresan olacak. Bizim de yeni katılan oyuncularımız var ve zorlu bir hazırlık dönemi geçirdik." dedi.

"Yarın kadroda olacak beş yabancı oyuncumuza karar vermedim."

Yarınki mücadelede oynayacak yabancı oyunculara henüz karar vermediğini dile getiren Obradovic, "Umarım her zaman olduğu gibi yine Ankara'da güzel bir atmosfer olur. Yarın kadroda olacak beş yabancı oyuncumuza karar vermedim. Sezon içerisinde nasıl olacağını göreceğiz. Federasyonumuzun karar verdiği bir değişiklik. Biz her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Takıma yeni katılan oyuncularımın zamana ihtiyacı var. Bu her zaman bir süreç işi. Geçen sezonun ilk maçına ve son karşılaşmasına baktığımızda arada çok büyük fark olduğunu görebiliyoruz. Hem zamana hem de antrenman ve maça ihtiyaçları var. Sadece yeniler için geçerli değil bu. Her sezon bittiğinde oyuncular farklı yerlere dağılıyor. Bazıları milli takımlara, bazıları da tatile gidiyor. O yüzden bazılarıyla sıfırdan başlamanız gerekiyor. Dolayısıyla bu sadece yeniler için geçerli değil." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler